Asgari Ücret Tespit Komisyonu Erdoğan'ın davetiyle Beştepe'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu Beştepe'ye davet etti. Milyonlarca asgari ücretlinin gözü Beştepe'deki toplantıya çevrildi.

Asgari Ücret Tespit Komisyonu Erdoğan'ın davetiyle Beştepe'de!

7 milyon çalışanı ve tüm Türkiye'yi etkileyecek 2024 asgari ücretinin belirlenmesi için gerçekleştirilen toplantıların 3'üncüsü bugün sürpriz bir gelişmeyle Beştepe'de yapılacak. Gelen son dakika bilgisine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısını gerçekleştirmek için işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinin Beştepe'ye davet etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE GERÇEKLEŞECEK

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun ilk toplantısı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda gerçekleşmişti. Komisyonun üçüncü toplantısı ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılacak.

Edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nu, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Beştepe'ye davet etti. 7 milyondan fazla çalışanın merakla beklediği 2024 yılı asgari ücretiyle ilgili açıklamanın ise 16.30'da başlayacak toplantı sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

GÖZLER ASGARİ ÜCRET ZAMMINDA

Doğrudan 7 milyondan fazla çalışanın ve dolaylı olarak tüm Türkiye'nin etkileneceği 2024 yılı asgari ücretiyle ilgili gözler Beştepe'ye çevrildi. Milyonlarca çalışan Beştepe'deki toplantı ardından yapılacak açıklamayı beklerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantı ardından 2024 yılı asgari ücretini açıklaması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER