Aralık ayı Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek?

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısında neler görüşüleceği merak konusu oldu. Aralık ayı Kabine toplantısı tarihi ise belli oldu. Peki Aralık ayı Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek?

Aralık ayı Kabine toplantısı ne zaman, hangi konular görüşülecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında, 2 haftada bir Kabine toplantısı gerçekleşiyor. Toplantıda, ülke ve dünya gündemi değerlendiriliyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Kabine toplantısının yeni tarihi belli oldu.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı, en son 20 Kasım tarihinde gerçekleşmişti. Aralık ayının ilk Kabine toplantısı ise 6 Aralık Çarşamba bugün gerçekleşecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek toplantının öğleden sonra başlaması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISINDA HANGİ KONULAR GÖRÜŞÜLECEK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleşecek toplantının en önemli gündem maddesi Gazze'deki son durum olacak.

Erdoğan'ın, Gazze'de devam eden çatışmaların sona ermesi için yaptığı diplomatik temasların değerlendirileceği toplantıda, Türkiye'nin bölgeye yönelik insani yardımları da ele alınacak.

Bir diğer toplantı gündemi ise enflasyon ve yeni asgari ücret olacak. Enflasyonla mücadelenin ele alınacağı toplantıda, ayrıca 11 Aralık'ta yapılacak yeni asgari ücretin belirleneceği toplantıların ilki öncesinde son durum değerlendirilecek.

20 KASIM KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NEYDİ?

20 Kasım'da gerçekleşen son Kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'deki çatışmalar, Türkiye'de gerçekleşen son gelişmeler ve yerli otomobil Togg'a yönelik açıklamalarda bulunmuştu.

Gazze'deki çatışmalara yönelik Erdoğan, ‘’Kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.'' demiş, Türkiye'nin hayata geçirdiği projelerle dünyanın önde gelen ülkelerinden biri haline geldiğini belirtmişti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER