Ankara'da kritik görüşme: Bakan Kurum, İBB Başkanı İmamoğlu’nu kabul etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Ankara'da gerçekleşen kritik görüşmenin detayları merak konusu oldu.

Ankara'da kritik görüşme: Bakan Kurum, İBB Başkanı İmamoğlu’nu kabul etti

Ankara'daki siyasi hareketlilik devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında kabul etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir görüşme gerçekleştirirken görüşmeye ilişkin Bakan Kurum'dan sosyal medya paylaşımı geldi.

ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI KURUM, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU’NU KABUL ETTİ

Bakanlıkta gerçekleşen görüşme talebinin İBB Başkanı İmamoğlu’ndan geldiği öğrenilirken gerçekleşen görüşmenin yaklaşık 1,5 saat sürdüğü ifade edildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında gerçekleşen görüşme sonrası Bakan Kurum, sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden bir paylaşımda bulundu. Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu sözlere yer verdi: “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu bakanlığımızda kabul ettik. Bakanlık olarak çok önemsediğimiz İstanbul’umuzun depreme hazırlığı kapsamında kentsel dönüşüm ile İstanbul ve Boğaz’ın doğal zenginliğinin korunması konularında görüş alışverişinde bulunduk. Yerel yönetimlerle istişarelerimiz devam edecek”

Ankara'da kritik görüşme: Bakan Kurum, İBB Başkanı İmamoğlu’nu kabul ettiAnkara'da kritik görüşme: Bakan Kurum, İBB Başkanı İmamoğlu’nu kabul etti - Resim : 2

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun X (Twitter) paylaşımında ise ''Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum ile İstanbul’un bakanlığın görev alanındaki konuları üzerine yararlı ve verimli bir görüşme yaptık.'' ifadeleri yer aldı. İki isim de görüşmeye ilişkin aynı görseli paylaştı.

SONRAKİ HABER