Ankara'da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüde

AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara'da başladı. AK Parti'nin yerel seçimler için açıklayacağı adaylar merak edilirken toplantıya katılım sağlanmaya başladı.

Ankara'da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüde

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler için AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı.

ATO Congresium Kongre Merkezinde düzenlenecek olan AK Parti ikinci Aday Tanıtım toplantısına partililer gelmeye devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salona geldiği öğrenildi.

AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI BAŞLADI

Kongre salonu sabah erken saatlerde uzman ekipler tarafından arandıktan sonra görevlilere teslim edildi. 17’si büyükşehir olmak üzere 48 ilin belediye başkanlarının adaylarının belli olacağı toplantıda partililer, Türk Bayrağı, parti bayrakları ve “Hazırız Kararlıyız” sloganı yer aldı. Salonda ise geniş güvenlik önlemleri alındı. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saat 14.00'da salona girdiği bildirilirken adayları açıklaması ve partililere seslenmesi bekleniyor.

Ankara'da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, ‘’Seçmenin bizi tercih edeceğini düşünüyorum. Biz halkla, toplumla iç içeyiz. Canlı mahalle teşkilatlarımızdan başlar, Meclis’teki grubumuza kadar sürekli etkileşim halindeyiz. Bilimsel araştırmalar yapıyoruz, ülkenin en çok bilimsel araştırma yapan kurumu AK Parti’dir. Halkımıza soruyoruz siz kimi istiyorsunuz? Bizim aklımızdan şu isimler geçiyor, siz bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir başka anket yapıyoruz, isimlerde netleşiyoruz şu iki isim arasında hangisi sizin için daha doğru? Hiçbir şey çantada keklik değildir, rehavete kapılmamak gerekir. Seçmen ne derse başımızın üzerindedir ama biz seçmeni ikna edebiliriz.Ankara ve İstanbul ve bazı şehirler ortada veriler onu gösteriyor. Bu ne demektir? Kim daha çok kalbe dokunursa, kim daha çok gönle girerse o kazanacak.

Ankara'da AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüde - Resim : 2

Biz bunu başaracağımızı düşünüyorum. Ankara ve İstanbul’u alacağımızı düşünüyorum.Adana’yı alacağımızı düşünüyorum. İzmir’de güçlü bir şansımız var bu şansı değerlendireceğimizi düşünüyorum. Çok tecrübeli bir arkadaşımız orada. İzmirlilerin çok sevdiği birisi. Bu şuna bakıyor: Kim daha güçlü bir kampanya yürütecek. Bu programın İstanbul ayağından başlayan bir rüzgar oluştu. Murat Kurum ile beraber, adı geçen diğer isimler başta Tevfik Göksu olmak üzere onunla et ve tırnak gibi oldular. Bu diğer şehirlerde de öyle oldu.'' dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SON DAKİKA AÇIKLIYOR!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'de seçim beyannamesinin 30 Ocak'ta Ankara'da gerçekleştirilecek programla duyurulacağını açıkladı. Beyanname açıklanmadan bir gün önce ise MKYK toplantısı yapılacak. Miting programları da en kısa sürede başlayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 11 büyükşehir ile 15 ilin belediye başkan adaylarını 7 Ocak'ta açıklamıştı. Buna göre AK Parti'nin 26 ildeki adayları şöyle sıralandı;

Artvin Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocatepe, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Alinur Aktaş, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Jülide İskenderoğlu, Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Kastamonu Belediye Başkan Adayı Tahsin Babaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahir Büyükakın, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Sinop Belediye Başkan Adayı Yakup Üçüncüoğlu, Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER