Ankara Valisi Vasip Şahin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!

Ankara Valisi Vasip Şahin 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajını yayımladı. 30 Ağustos Zaferi’nin 102. Yılının büyük bir gururla kutlandığını ifade eden Şahin, paylaşımını sosyal medya üzerinden yaptı.

Ankara Valisi Vasip Şahin’den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı!

Yaptığı paylaşımında, “Mazisi zaferlerle dolu milletimizin hür ve bir bütün olarak yaşama azim ve iradesini tüm dünyaya ilan ettiği 30 Ağustos Zaferinin 102. yılını büyük bir gururla kutluyoruz” diyen Vali Şahin’in paylaşımı şu şekilde:

“Bu zafer, tüm imkansızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla yoğurulmuş aziz milletimizin kahraman evlatlarının, kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekün bir olup kenetlenerek gösterdiği destanlaşmış mücadelesi sonunda elde edilen onurlu duruşun eseri olarak tarihteki yerini alıştır. Ecdadımızın tarihine yön veren bu şanlı mücadelesi millet olarak daha güçlü yarınlara yürüyüşümüzde ilham kaynağımız olmuştur.

"AZİZ MİLLETİMİZİN ZAFER BAYRAMI'NI KUTLUYORUM"

30 Ağustos zaferini bize armağan eden, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmet ve şükranla tad ediyor, şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum”

Yapılan paylaşımda aziz şehitlerimiz ve vefat eden gaziler minnetle anan Vali Şahin, Türkiye Cumhuriyeti’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. ABB 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında pek çok etkinlik düzenleyecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER