Akşener'den Mansur Yavaş'a yanıt gecikmedi! Korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek...

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, ABB Başkanı ve adayı Mansur Yavaş'ın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara yanıt verdi, Yavaş'ın İYİ Parti'ye operasyon çekerek korkaklığını cesaret örneğine dönüştürdüğünü söyledi.

Akşener'den Mansur Yavaş'a yanıt gecikmedi! Korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve Adayı Mansur Yavaş arasında sular durulmuyor. Mansur Yavaş'ın bir televizyon programında Akşener'e yönelik söylemleri ardından İYİ Parti liderinden cevap gecikmedi.

İstanbul'un Maltepe ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan Meral Akşener, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Akşener'e, Mansur Yavaş'ın katıldığı bir televizyon programında genel seçimlerde Akşener'in kendisini ve Ekrem İmamoğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak göstermek istemesiyle ilgili, "Aynı anda hem Ekrem Bey'e hem bana çağrıda bulundu. Peki ikimiz de kabul etseydik ne olacaktı? Kura mı çekilecekti bizim aramızda! Bunun yolu bu değildi" sözleri soruldu.

‘’PARTİMİZE OPERASYON ÇEKEREK…''

Yavaş'ın sözlerine ilişkin Meral Akşener, "Sayın Mansur Yavaş korkaklığını bizim partimize operasyon çekerek cesaret örneği haline çevirdi. Bunu ayıpladığımı ifade etmek isterim.'' dedi.

Açıklamalarının devamında Akşener, Mansur Yavaş'a şahitli ve ispatlı olarak bu teklifin götürüldüğünü ancak kendisinin cesaret edemediğini ifade ederek, o günlerin geçtiğini ve Yavaş'ın bugün bu konuda itirafta bulunduğunu, İYİ Parti il başkanının, bütün ilçe başkanlarının istifa ettiğini ve kendisiyle çalıştığını itiraf ettiğini ve cesaretinin İYİ Parti'ye göre olduğunu söyledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER