AK Parti’nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Çetin'den ilk açıklama geldi!

Bugün AK Parti tarafından aday tanıtım toplantısında Pursaklar Belediyesi için Çetin'in yeniden aday gösterildiğinin duyurulmasının ardından Ertuğrul Çetin'den ilk açıklama geldi.

AK Parti’nin Pursaklar Belediye Başkan Adayı Çetin'den ilk açıklama geldi!

31 Mart 2024 yerel seçimlerine kısa bir süre kala AK Parti tarafından bugün ilçe belediyeler için adaylar tek tek tanıtıldı. Bu kapsamda Pursaklar Belediyesi için de güncel olarak belediye başkanlığı yapan Ertuğrul Çetin'in yeniden aday gösterildiği ifade edildi. Yeniden aday gösterildiği hakkında açıklamanın yapılmasının ardından Çetin, seçim ile ilgili ilk açıklamasını yaptı.

“5 yılda 170 tane birbirinden kıymetli esere imza attık."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, adayları Ankara ATO Congresium’da düzenlenen görkemli törenle açıklanmasının ardından adaylığın duyurulduğu Ertuğrul Çetin, “5 yılda 170 tane birbirinden kıymetli esere imza attık. Yarından tezi yok 67 gün kapı kapı gezeceğiz” ifadesini kullanan Çetin, yerel seçimlerin yapılacağı 31 Mart akşamı Ankara Büyükşehir Belediyesini ve Pursaklar Belediyesini hizmet belediyeciliği buluşturmayı hedeflediklerini açıkladı.

Bununla birlikte belediyecilik hakkında ifadelere yer veren Çetin, “5 yıldız hizmet ediyoruz. Bu hizmetimiz esnasında reel belediyecilik peşinde koştuk. Bir taraftan şehrin inşasını düşünürken diğer taraftan insanlarımızın, gençlerimizin ihyası için çalışmalar yaptık. Kültür ve sanatta yaptığımız çalışmalar ile gençlerimize ulaşmayı başardık” dedi.

SONRAKİ HABER