AK Parti’nin Kızılcahamam'da yapılacak kampı öne alındı

AK Parti'nin genel merkez yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkanlarıyla kamp yapılacağının açıklanması ile beraber kamuoyunun gözü kulağı da kamp tarihlerine çevrildi. AK Parti tarafından yapılacak kampa ilişkin detaylar sorgulanmaya başlarken AK Parti, kamp tarihlerinin değiştiğini duyurdu.

AK Parti’nin Kızılcahamam'da yapılacak kampı öne alındı

ANKARA (AA) - Yerel seçimlerdeki sonuçların ardından değişime gitme kararı alan AK Parti'de yeni kamp programı açıklandı. 2 K formülü ile hayata geçirilecek olan değişim programının kamp ve kongre ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında açıklanacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "partideki oy ile birlikte kan ve ruh kaybı"nın ortadan kalkacağını ifade ederken AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu. AK Parti, genel merkez yöneticileri ve milletvekilleriyle 7 - 8 Haziran'da, belediye başkanlarıyla 1 - 2 Temmuz'da kamp yapılacağını duyurdu. Ancak bu tarihlerde değişikliğe gidilmesine karar verildiği ifade edildi.

AK PARTİ'NİN KAMP TARİHLERİ DEĞİŞTİ

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti'nin Türk siyasi kültürüne kazandırdığı önemli müesseselerden biri olan ve artık gelenekselleşen istişare ve değerlendirme toplantılarına iki yeni halkayı ekleyeceklerini açıkladı. Bu çerçevede tarihlerde değişiklik olduğu ifade edildi. AK Parti 31. İstişare ve Değerlendirme Kampı'nın 31 Mayıs - 2 Haziran'da yapılacağı bildirildi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulunan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Daha önce 7, 8, 9 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacağı duyurulan Kızılcahamam 31. İstişare ve Değerlendirme Kampı’mız 31 Mayıs, 1, 2 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacaktır” ifadelerine yer verdi.

AK Parti’nin Kızılcahamam'da yapılacak kampı öne alındı

Kamp, genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ile belediye başkanlarının katılımıyla yapılacak. Programda 2 yeni halkanın tanıtımı yapılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER