AK Parti'de Sincan İlçe Kongresi yapıldı!

AK Parti Sincan 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirilirken kongreye tek aday olarak giren Mustafa Özcan yeniden seçilerek güven tazeledi.

AK Parti'de Sincan İlçe Kongresi yapıldı!

AK Parti’de ilçe kongreleri tüm yurtta yapılmaya devam ediliyor. Büyük kongre öncesinde ilçe ve il kongrelerini tamamlamayı hedefleyen AK Parti yönetimi ilçelerde kongre takvimini işletmeye başladılar. Ankara’da da kongre yapılan ilçeler arasına Sincan da katıldı. AK Parti Sincan 8. Olağan İlçe Kongresi, Sincan Sinan Şamil Sam Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

AK PARTİ SİNCAN'DA KONGRE HEYECANI!

AK Parti’nin Sincan ilçe kongresine AK Parti Genel Başkan Vekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan gibi isimlerin yanında çok sayıda önde gelen AK Partili ile diğer partililer iştirak ettiler.

TEK ADAYLI KONGRE

Kongreye tek aday olarak giren mevcut başkan Mustafa Özcan yeniden AK Parti Sincan İlçe Başkanı olarak seçildi. AK Parti’de kongreler genellikle tek adaylı olarak yapılıyor ve parti içi çekişmelere zemin hazırlanmıyor. Genel Merkez tarafından işaret edilen isim tek aday olarak kongreye giriyor ve delegelerden yetki alıyor.

TEŞEKKÜR ETTİ!

Yeniden AK Parti Sincan İlçe Başkanı olarak seçilen Mustafa Özcan kendisine verilen destek için teşekkür etti. AK Parti’de bir dönem daha göreve devam edecek olan Mustafa Özcan, “Dünyanın en büyük siyasi hareketini ilçemizde temsil etmek büyük bir onurdur. Bu onuru bizlere veren herkese teşekkür ediyorum. AK Parti’nin ülkemiz için yaptığı hizmetleri ilçemizde anlatmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER