AK Parti'de değişim sinyali! AK Parti'deki MKYK toplantısı bekleniyor

AK Parti MKYK toplantıları takip edilmeye devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti içinde ve dışında yapılan anket çalışmalarını takip ederek yeni yapılanmaya gideceklerini ifade etmişti. AK Parti'de değişim rüzgarları eserken gözler yapılacak olan MKYK toplantısına çevrildi.

AK Parti'de değişim sinyali! AK Parti'deki MKYK toplantısı bekleniyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kurmayları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Yerel seçimlerin ardından kurmayları ile sık sık bir araya gelmeye devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçmenin verdiği mesajı aldıklarını vurgulamıştı.

Seçmenin mesajını dikkate aldıklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içinde değişim sinyalleri verirken bir takım görev değişiklikleri de gündeme geldi. Anket çalışmalarını takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, değişime il başkanları ile başlarken ardından iki kabine üyesi ile devam etti. AK Parti'deki değişim için gözler 23 Temmuz'da yapılacak Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına çevrildi. Böylelikle toplantının detayları da şimdiden merak konusu oldu.

AK PARTİ MKYK TOPLANTISI İÇİN GÖZLER 23 TEMMUZ'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart sonrası atacağı adımı görüşmek üzere toplantılar düzenlemeye devam ediyor. Kulislerde, MKYK toplantısından sonra bazı genel başkan yardımcılarında bayrak değişiminin olacağı ileri sürülürken Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan son MYK toplantısında, "2 bakan ve 7 il başkanı ile değişim sürecine dair başlangıç yaptık. Kimseyi kırmadan, dökmeden gerektiği zaman bayrak değişimi devam edecek. Bayrak değişimine gitmeyi planladığımız iller var" ifadelerini kullanmıştı. Gözler 23 Temmuz Salı günü toplanacak MKYK toplantısına çevrilirken bazı genel başkan yardımcılarının görevden alınması bekleniyor.

SONRAKİ HABER