AK Parti Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi yapıldı!

AK Parti Ankara’da Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi gerçekleştirilirken mevcut başkan Ekrem Yüce yeniden AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı olarak seçildi.

AK Parti Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi yapıldı!

AK Parti’de ilçe kongreleri devam ediyor. Yapılacak olan büyük kongre için ilçe kongreleri yapılmaya ve yeni yönetimler belli olmaya başladı. Ankara’da bugün Yenimahalle ilçesinde AK Parti İlçe Kongresi yapıldı. 8. Olağan İlçe Kongresi yoğun bir katılım ile gerçekleştirilirken tek adaylı kongrede mevcut başkan Ekrem Yüce yeniden AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı olarak seçildi.

EKREM YÜCE YENİDEN YETKİ ALDI

Afitab Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Yenimahalle 8. Olağan İlçe Kongresi’ne AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, milletvekilleri ve teşkilat mensupları katıldılar. Tek adaylı kongrede herhangi bir parti içi çekişme meydana gelmeden süreç tamamlandı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanı olarak Ekrem Yüce’nin görevine devam etmesi kararlaştırıldı. Ekrem Yüce’nin ilçe yönetiminde ise bazı değişikliklerin olduğu kaydedildi.

EFKAN ALA'DAN EKONOMİ MESAJI!

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala kongrede yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını getirdiğini belirterek, “Türkiye'nin ekomisini de nasıl 3 kat büyüttüysek, 13 kat daha büyütürüz. 3 kat daha, 5 kat daha büyütürüz. Elbette zaman zaman sıkıntılar oluyor. Bunları biz görmemezlikten gelmiyoruz. Bu ekonomik sıkıntılar da sizlere geliyordur. Tabii ki biz bunu bildiğimiz, gördüğümüz için de bir program hazırladık. Orta Vadeli Program diye de dünyaya bunu deklare ettik. Dünyada da o derecelendirme kuruluşları iki not birden arttırdı. Çünkü gördüler işin ne kadar ciddi hazırlandığını ve mesafe alacağını bildikleri için de bu notlamaları yapıyorlar. Biz de bu programı uyguluyoruz. İnşallah göreceksiniz ekonomimizi de çok daha her kesimin refahını arttıracak biçimde geliştirip kalkındırıp yolumuza devam edeceğiz. Onun için bu programı uyguluyoruz. Onun için bu kararları alıp bu kanunları çıkarıyoruz." dedi.

AK Parti’de ilçe kongrelerine ilişkin süreç belirlenen takvime göre ilerleyecek. İlçe kongreleri tamamlandıktan sonra il kongrelerine geçilecek. Son olarak ise büyük kongre ile AK Parti’nin en üst yönetimi belirlenecek.

SONRAKİ HABER