AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara'da gençlerle buluştu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara’da Türkiye Buluşmaları etkinlikleri çerçevesinde gençlerle bir araya gelerek onların sorularını yanıtladı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara'da gençlerle buluştu!

AK Parti’de bir süredir planlanan Türkiye Buluşmaları etkinlikleri devam ediyor. Son olarak Ankara’da gerçekleşen etkinliğe AK Parti genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de katıldı. Sivil Toplum Kuruluşları’nın temsilcileri ile bir araya gelen Ömer Çelik daha sonra Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gençlerle bir araya geldi.

ÖMER ÇELİK'TEN GENÇLERE TAVSİYELER

Gençlerin kendisine sormuş olduğu soruları yanıtlayan Ömer Çelik onlara siyasi hayat ile ilgili olarak tavsiyeler verdi. AK Parti Ankara İl Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu programa gençler de yoğun ilgi gösterdiler. Gençlere siyasette yer almalarını tavsiye eden Ömer Çelik bundan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara'da gençlerle buluştu!

12 EYLÜL AÇIKLAMASI

12 Eylül darbe döneminin sembol yerlerinden olan Ulucanlar Cezaevi Müzesi’nde gerçekleşen etkinlikte Ömer Çelik 12 Eylül hakkında da konuşarak, "12 Eylül'ü yapanlar, 'Bir sağdan bir soldan asalım' diyerek gençlerin hayatına kıydılar. Ancak bu müdahalelerin Türkiye'nin huzurunu sağlamakla ilgili hiçbir ilgisi yoktu. Bu darbeler, ülkemizin milli egemenliğini çalmak ve Türkiye'yi geri bırakmak için yapılmış siyasi projelerdir" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Ankara'da gençlerle buluştu! - Resim : 2

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI YAPILDI!

Etkinliğe katılan gençler arasında olan ve 18 yaşına giren Bengisu Yıldırım’ın doğum günü için de pasta kesildi. Ömer Çelik Bengisu Yıldırım’ın doğum gününü tebrik etti. Yapılan etkinliğe AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ile AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları B aşkanı Ülkü Efe Demirhan da iştirak ettiler.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER