AK Parti, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatlarının süresini uzattı!

Bugün AK Parti tarafından yapılan açıklamalarda Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı sürelerinin ay sonuna kadar uzatıldığı öğrenildi.

AK Parti, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı müracaatlarının süresini uzattı!

Bugün AK Parti tarafından yapılan açıklamalara göre 31 Mart seçimleri hakkında yeni bir gelişme yaşandığı ifade edildi. Konu hakkında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz tarafından yapılan açıklamalara göre Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı başvurularının bu ayın sonuna kadar uzatıldığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre normal sürenin 5 Ocak gününde yani yarın sona ermesinin planlandığı yönündeydi.

AK PARTİ ADAY ADAYLIĞI BAŞVURULARINI UZATTI!

Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı hakkında bugün Yavuz tarafından yapılan açıklamalarında "5 Ocak 2024 Cuma günü sona erecek olan 'Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı' müracaatları 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 19.00'a kadar uzatılmıştır. Hayırlı olsun" şeklinde ifadelere yer verdi.

Yapılan bu açıklamalara göre aday adaylık için başvuru yapmak isteyen kişilerin eski açıklamalarda olduğu gibi 5 Ocak tarihine kadar değil, 31 Ocak tarihine kadar süresi olduğu ifade edildi. Buna göre de kişilerin başvuru evraklarını bu süreç içerisinde tamamlayarak teslim etmesi gerektiği belirtildi.

SONRAKİ HABER