AK Parti Ankara İl Başkanlığı duyurdu! Yerel seçim adaylık başvuru süreci başladı

31 Mart 2023 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili olarak aday başvuru sürecinin başladığı bildirildi. AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile adayların başvuru tarihlerine ilişkin bilgilere yer verildi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı duyurdu! Yerel seçim adaylık başvuru süreci başladı

31 Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen yerel seçimler için hazırlıklar başladı. Yerel seçimlerle ilgili olarak yapılan hazırlıklar sürerken adaylık başvurularının alınacağı tarih merak ediliyordu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Ankara İl Başkanlığı, resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden bir son dakika açıklamasına yer verdi.

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada adaylık başvuru sürecinin başladığı bildirilerek detaylar duyuruldu.

AK PARTİ ANKARA YEREL SEÇİM ADAYLIK BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

AK Parti Ankara İl Başkanlığı'nın Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada ''1 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylık başvuru süreci başlamıştır.'' ifadelerine yer verildi. Başvuruların ise Belediye Başkanlıkları için; 9 Kasım 2023 - 17 Kasım 2023 tarihleri arasında il başkanlığından,

Belediye Meclisi Üyelikleri için; 9 Kasım 2023 - 3 Aralık 2023 tarihleri arasında ilçe başkanlıklarından yapılabileceği aktarıldı.

akparti.jpg

AK Parti Ankara İl Başkanlığı tarafından paylaşılan görselde ise ''AK Kadrolar başkentimize hizmet etmeye hazır!

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti'mizden Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği aday adaylığı düşünen, hizmet yarışında ben de varım diyen hemşerilerimiz için başvuru süreci başlamıştır.

Belediye Başkanlıkları için;

  • Başlangıç Tarihi: 9 Kasım 2023
  • Bitiş Tarihi: 17 Kasım 2023

Belediye Meclisi Üyelikleri için;

  • Başlangıç Tarihi: 9 Kasım 2023
  • Bitiş Tarihi: 3 Aralık 2023 tarihleri arasında başvurular Belediye Başkanlıkları için il başkanlığında, Meclis Üyeliği için ilçe başkanlıklarımızdan başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.'' ifadeleri yer aldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER