AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu!

31 Mart yerel seçimleri hakkında bugün AK Parti sözcüsü Ömer Çelik tarafından son dakika açıklamalara yer verildi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı tarih belli oldu!

Uzun süredir yerel seçimler ile ilgili AK Parti tarafından adayların ne zaman açıklanacağı hakkında merak edilenler araştırılıyordu. Bu kapsamda CHP tarafından yapılan açıklamalarda yerel seçimde belediye ve ilçe belediyelerde hangi isimlerin çıkarılacağı hakkında lise yayımlandı.

Bununla birlikte AK Parti tarafından seçim hakkında yapılan açıklamalarda adayların listesinin ne zaman açıklanacağı merak ediliyordu. Bugün son dakika AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, adayların ne zaman açıklanacağı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AK PARTİ YEREL SEÇİM İÇİN ADAYLARIN NE ZAMAN AÇIKLANACAĞINI DUYURDU!

Konu hakkında yapılan açıklamalarda AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik,"Cumhurbaşkanımızın seçimlere hazırlık mesaisi yoğun şekilde devam ediyor. Artık adaylarımızın isimleri belirlenmeye başlandı. Adaylarımızın ilk bölümünü bu pazar günü Haliç Kongre Merkezi'nde açıklayacağız. Adaylarımızın ilk kısmının bir bölümü bu pazar olacak. Büyükşehirler ve şehirleri kapsayacak. Diğer adaylar ise 15 Ocak'ta Ankara'da seçim beyannamemizi açıklarken açıklanacak." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bu kapsamda AK Parti tarafından Ankara Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye başkan adaylarının da bir kısmının Pazar günü, diğer kısmının ise 15 Ocak tarihinde açıklanacağı öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER