AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok seçim çalışmalarına başladı

Dün yapılan aday tanıtım toplantısında Ak Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak açıklanan Turgut Altınok seçim çalışmalarına start verdi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok seçim çalışmalarına başladı

Uzun zamandır merak edilen soru sonunda yanıt buldu ve Ak Parti dün yaptığı ikinci aday tanıtım toplantısında partinin ve Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Turgut Altınok'un yerel seçimlerde aday olarak gösterilme kararının alındığını açıkladı.

AK Parti merakla beklenen ilk tanıtım toplantısını 7 Ocak'ta İstanbul'da gerçekleştirmiş ve aralarında İstanbul Belediye Başkan Adayı olarak Murat Kurum'u gösterdiği 11'i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkanı adaylarını açıklamıştı. o zamana ikinci aday tanıtımın Ankara'da yapılacağını söyleyen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği tarih 14 Ocak olmuş, Kuzey Irak'ta terör örgütleri ile çıkan çatışmada 9 askerimizin şehit olmasından dolayı ikinci aday tanıtım toplantısı ertelenmişti.

Dün Başkent Ankara'da yapılan aday tanıtım toplantısında adı uzun süredir aday gösterilmesi muhtemel isimlerden olan Turgut Altınok, resmi olarak AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın 2024 Yerel Seçimlerdeki adayı olmuştu. Uzun yıllar boyunca Ankara'nın Keçiören ilçesinde belediye başkanı olarak görev yapan Altınok adaylığının ilan edilmesinin hemen ardından çalışmalarına başladı.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok seçim çalışmalarına başladı

SEÇİM ÇALIŞMALARINA START HACI BAYRAM-I VELİ CAMİSİNDE VERİLDİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok beraberindeki kişiler ile birlikte ilk olarak Ankara'nın sembol yerlerinden olan Hacı Bayram'ı Veli Camisi'ne gitti. Kendisine Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve Ak Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın da eşlik ettiği Altınok namaz çıkışı kendisinin yanına gelen insanlar ile de uzun bir süre sohbet etti.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Turgut Altınok seçim çalışmalarına başladı - Resim : 2

ALTINOK ANITKABİR'E DE ZİYARETTE BULUNDU

Ak Parti ve Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok sabah namazını Hacı-Bayram Veli Camisi'nde kılmasının ardından beraberindeki heyet ile birlikte Anıtkabir'e de bir ziyarette bulundu. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret eden ve çelenk bırakan Altınok'un seçim gününe kadar hızlı bir tempoda çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

66 yaşında ve 4 çocuk babası olan Turgut Altınok'un ilerleyen günlerde seçimde Ankara halkına ne gibi vaatlerde bulunacağı ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde seçilen isim olup olmayacağı gündemde en çok merak edilen konular arasında kendine yer buldu.

SONRAKİ HABER