AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?

31 Mart 2024 yerel seçimler için hazırlık süreci devam ederken partilerin adayları da merakla bekleniyor. CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklanırken bu kez AK Parti'nin adayı merak konusu oldu.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?

Ülkemizde 31 Mart 2024 tarihinde sandığa gidecek olan seçmen seçim süreciyle yakından ilgileniyor. Seçim sürecine ilişkin bilgi sahibi olmak isteyen seçmenler, sürece dair araştırmalarına devam ederken Pençe Kilit Harekatı Bölgesi’nde 9 askerimizin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenen AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının ne zaman açıklanacağı belli oldu.

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı merak edilirken seçmenler, ‘’AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?'' sorusuna yanıt aranıyor.

AK PARTİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

31 Mart tarihindeki yerel seçim yaklaşırken, AK Parti’de hazırlıklar sürüyor. Daha önce 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurulan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı belirtilen aday tanıtım toplantısı, Kuzey Irak’ta 9 askerimizin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti. Toplantı, 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00’te ATO Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ne zaman açıklanacak?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Ankara ve İzmir’in de olduğu 17’si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha açıklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Kısıklı’daki konutundan ayrılarak Sütlüce’deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na geldi. Söz konusu 48 adayın açıklanacağı tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü yapılacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER