AK Parti aday tanıtım toplantısı yarın Ankara'da düzenlenecek!

31 Mart yerel seçimleri için meraklı bekleyiş devam ederken yarın Ankara'da AK Parti'nin aday tanıtım toplantısının gerçekleştirileceği ifade edildi.

AK Parti aday tanıtım toplantısı yarın Ankara'da düzenlenecek!

Partiler tarafından yerel seçimler için çalışmalar devam ederken AK Parti geçtiğimiz haftalarda yaptığı aday tanıtım toplantısında İstanbul dahil 26 belediye başkan adayını duyurmuştu. Yapılan bu açıklamaların ardından diğer illerde AK Parti tarafından hangi adayların açıklanacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta pazar gününde yapılması planlanan aday tanıtım toplantısının ertelendiği bilgisi verilmişti. Bunun ardından yapılan yeni duyuru ile birlikte yeni tarihin belirlendiği ifade edilmişti.

AK Parti tarafından yeni toplantının ne zaman gerçekleştirildiği yönünde yapılan açıklamada hem toplantının tarihi hem de aday tanıtım toplantısının Ankara'da nerede düzenleneceği yönünde bilgilendirmeler de yapıldı.

AK PARTİ ADAY TANITIM TOPLANTISI YARIN ANKARA'DA DÜZENLENECEK!

Konu hakkında yapılan açıklamalara göre aday tanıtım toplantısının 18 Ocak Perşembe 2024 tarihinde Ankara'da düzenleneceği ifade edildi. Bu çerçevede Ankara'nın adayının da belirlendiği ve açıklanacağı öğrenildi.

AK Parti aday tanıtım toplantısı yarın Ankara'da düzenlenecek!

AK Parti tarafından yapılan açıklamalarda “AK Parti aday tanıtım toplantımız 18 Ocak Perşembe günü saat 14:00'de ATO Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir.” şeklinde ifadelere yer verildi.

Merakla beklenen toplantıda 26 il haricindeki Ankara dahil diğer illerin de adaylarının belirleneceği öğrenildi.

SONRAKİ HABER