Aile Bakanı Göktaş'tan Ankara'da TUSAŞ şehitlerinin ailelerine ziyaret

TUSAŞ’a yapılan hain terör saldırısı neticesinde şehit olan Hasan Hüseyin Cambaz ile Atakan Şahin Erdoğan’ın aileleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından ziyaret edildi.

Aile Bakanı Göktaş'tan Ankara'da TUSAŞ şehitlerinin ailelerine ziyaret

Ankara’da TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında 5 şehit verilmişti. Türkiye bu acıyı yaşarken şehitlerin aileleri de yalnız bırakılmıyor. Yapılan taziye ziyaretleri ile büyük üzüntü yaşayan şehit ailelerinin acıları paylaşılıyor. Son olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından şehit ailelerine taziye ziyareti düzenlendi.

Ankara’da yaşayan şehit ailelerini ziyaret eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş duyduğu üzüntüyü paylaşırken devletin tüm imkanları ile şehitlerin geride bıraktıkları ailelerinin yanında olduğunu söyledi. Şehit aileleri acılarının paylaşılması karşısında Bakan Göktaş’a teşekkür ederken kayıplarını hayırla yad ettiler.

Aile Bakanı Göktaş'tan Ankara'da TUSAŞ şehitlerinin ailelerine ziyaret

BAKAN GÖKTAŞ’TAN ZİYARET

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında şehit olan Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin Erdoğan’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, TUSAŞ şehitleri Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin Erdoğan’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Göktaş, ziyaretine ilişkin X hesabından yaptığı paylaşımda, “Savunma sanayimizin gözbebeği TUSAŞ’a yapılan terör saldırısında şehit olan Hasan Hüseyin Canbaz ve Atakan Şahin Erdoğan’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulunduk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Mekânları cennet olsun. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Kahraman TUSAŞ personelimizin kararlılıkla ifade ettiği üzere hainlere inat Türkiye için daha çok çalışacak, daha çok üreteceğiz” dedi.

Ankara’da gerçekleşen hain terör saldırısı oldukça büyük bir üzüntüye neden oldu. Şehit ailelerine Türkiye’nin her yerinden baş sağlığı mesajları iletiliyor. Yalnız bırakılmayan şehit ailelerine devlet kademesinden de özenli bir alaka gösteriliyor. Ailelerin üzüntüsü ise paylaşıldıkça bir nebze olsun azalabiliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER