Adalet Bakanı Tunç'tan yerel seçim vurgusu! Belediye başkanının Ankara'yla uyumu önemli

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından bugün yerel yönetimler hakkında yaptığı açıklamalarda belediye başkanlığı için Ankara için uyumunun son derece önemli olduğu ifade edildi.

Adalet Bakanı Tunç'tan yerel seçim vurgusu! Belediye başkanının Ankara'yla uyumu önemli

Bugün Kdz. Ereğli Öğretmenevi’nde sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi. Yerel seçimler hakkında önemli açıklamalara yer veren Bakan Tunç, "Belediye başkanının Ankara'yla uyumu önemli. Bir parti ayrımı yapmıyoruz. Bu kesinlikle başka tarafa çekilmesin. Ama el ele olmak, kol kola olmak, aynı masanın etrafında toplanabilmek ve birlikte proje üretip o projeyi halkın faydasına, hayata geçirebilmek için de bu uyumun önemli olduğunu düşünüyoruz" şeklinde ifadelere yer verdi.

31 MART YEREL SEÇİMLER İÇİN ANKARA VURGUSU!

Kdz. Ereğli’de 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler öncesi heyecan yaşandığını ve ilçe halkının AK Parti’ye oy vererek gerçek belediyeciliği başlatacağını söyleyen Bakan Tunç, “Ereğli'de bir heyecan var. Ereğli'yi otuz bir Mart heyecanı sarmış. İnşallah otuz bir Mart Ereğlili hemşehrilerimiz en doğru kararı verecekler. En doğru adaya oy vererek Ereğli'mizde de gerçek belediyeciliği AK Parti belediyeciliğini, AK belediyeciliği başlatacaklar inşallah. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Adalet Bakanı Tunç'tan yerel seçim vurgusu! Belediye başkanının Ankara'yla uyumu önemli

Gerçek belediyecilik, hizmet belediyeciliği, icraat belediyeciliği, gerçek belediyecilik herkese, her mahalleye eşit hizmet götüren, adaletli hizmet getiren belediyecilik, gerçek belediyecilik ayrım yapmayan belediyecilik, gerçek belediyecilik şehrini alt yapısıyla, üst yapısıyla, o şehirde yaşayanların huzurlu bir şekilde geleceğe baktığı bir belediyecilik. Ereğlimiz bunu hak ediyor. Fazlasıyla hak ediyor. Tabii Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetiminde belediyecilik noktasında, yerel yönetimler noktasında Ereğli zaman kaybediyor. Bu zaman kaybedişinin artık son günü de 31 Mart olacak. Ve 31 Mart'tan sonra milletimizin Ereğlili hemşehrilerimizin kararıyla Ereğli'de inşallah İbrahim Sezer'le beraber yeni bir dönem başlayacak” şeklinde ifadelerde bulundu.

SONRAKİ HABER