Abdülkadir Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, kariyeri siyasi hayatı ne?

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Partilerin de seçim çalışmaları hummalı şekilde devam ederken adaylıklarla ilgili çeşitli isimler gündem oluyor. O isimlerden biri de AK Parti'den Abdülkadir Aydoğan oldu. Özellikle Ankara'nın Yenimahalle ilçesi için adı kulislerde yer alan Aydoğan'ın hayatı ve siyasi kariyeri araştırılmaya başlandı. Peki, Abdülkadir Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, kariyeri siyasi hayatı ne?

Abdülkadir Aydoğan kimdir, nereli, kaç yaşında, kariyeri siyasi hayatı ne?

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım devam ediyor. Seçimlere yönelik partilerin çalışmaları hız kesmeden devam ederken özellikle AK Parti'nin henüz açıklanmayan belediye başkan adayları merak konusu olmaya devem ediyor.

Bugün Ankara'da, ATO Kongre Salonu'nda gerçekleşecek olan AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'yla partinin belediye başkan adayları açıklanacakken kulislerde Abdülkadir Aydoğan ismi de gündem oldu. Aydoğan'ın adının gündem olmasıyla hakkında merak edilenler araştırılmaya başlanırken, sizler için hayatı ve siyasi kariyerini derledik…

ABDÜLKADİR AYDOĞAN KİMDİR?

Abdülkadir Aydoğan, Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde, 1974 yılında dünyaya geldi. ilk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversiteyi kazanan ve yine eğitimini başarıyla bitiren Aydoğan, Ankara'da AK Parti teşkilatları içerisinde uzun yıllar görev aldı.

AK Parti'de çeşitli il ve ilçe teşkilatlarında faaliyet gösteren Abdülkadir Aydoğan, iki dönemdir de AK Parti Yenimahalle Belediye Meclis üyeliği yapmaktadır. Aynı zamanda GİMAT Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye RUGBY Federasyonu Başkanvekili de olan Aydoğan, AK Parti Yenimahalle ilçe teşkilatında aktif olarak görev alıyor ve parti adına çeşitli çalışmalarda bulunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER