ABB Başkanı Yavaş'tan CHP Genel Başkanı Özel'e ziyaret

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı kabul etti. İki isim arasındaki görüşmenin detayları merak edildi.

ABB Başkanı Yavaş'tan CHP Genel Başkanı Özel'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) bayrak değişimi tamamlandı. CHP Genel Başkanlığı'nda Kemal Kılıçdaroğlu'nun dönemi sona ererken Özgür Özel dönemi başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyük Şehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı kabul etti.

CHP LİDERİ ÖZEL, MANSUR YAVAŞ’I KABUL ETTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 13 Kasım tarihinde ilk kez Merkez Yönetim Kurulu toplantısına Genel Başkan olarak başkanlık edecek. Özel gerçekleşecek olan toplantı öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ABB Başkanlığı için tekrar aday gösterileceği söylenen Mansur Yavaş’ı kabul etti. İkili arasındaki görüşmenin detayları ise henüz paylaşılmadı.

aw075481-03.jpg

Hatay'ı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay'ı şahsi meselesi olarak kabul ettiğini söyledi.

aw075481-01.jpg

Öte yandan CHP Genel Başkanı Özel, Hatay'da temaslarına il başkanlığını ziyaret ederek başladı. Genel Başkan Özel'e Hatay temaslarında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti. Genel Başkan Özel, il başkanlığının bulunduğu bölgede kendini bekleyen kalabalığa açıklamalarda bulundu. Özel, Hatay’ın şahsi meselesi olacağını ifade ederek, "CHP'nin şu anki genel başkanı olarak, ilk genel başkanımızın emaneti olan ve 'Benim meselem' dediği Hatay'ı, söz verdiğim gibi bundan sonra benim meselem kabul ediyorum. CHP Genel Başkanı'nın mesele ettiği bir konunun ülke gündeminden düşmesi mümkün değil. Eğitim ile ilgili sorunları biliyorum, okulları biliyorum, öğrencilerin sorunlarını biliyorum, atanmayan öğretmenleri biliyorum. Özel okul öğretmenlerinin işsizlik sorununu biliyorum. Hepsini teker teker çalıştım. Hatay bundan sonra benim şahsi meselemdir" ifadelerini kullanmıştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER