ABB Başkanı Mansur Yavaş Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı iddialarına yanıt verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Şaban Sevinç tarafından hakkında Cumhurbşakanı Yardımcısı olacağına yönelik gündeme getirilen iddialara yanıt verdi.

ABB Başkanı Yavaş'tan Cumhurbaşkanlığı yardımcılığı iddialarına yanıt

Ünlü gazeteci Şaban Sevinç tarafından hakkında ortaya atılan iddialara yanıt veren Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Mansur Yavaş, önemli açıklamalarda bulundu. Hatırlanacağı üzere Şabanç Sevinç yapmış olduğu açıklamasında "Çok güçlü bir kulis bilgisi. Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak. Mansur Yavaş'da yardımcısı, bir kadın yardımcı daha" diyerek Başkan Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacağını iddia etmişti.

MANSUR YAVAŞ CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI ADAYI MI OLACAK?

Gazeteci İsmail Saymaz yapmış olduğu açıklamasında ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın iddialara yönelik olarak "Bizim böyle bir şeyden bilgimiz yok. Herhalde bilgimiz olması gerekir değil mi? Partinin kuralları, genel başkanın açıklamaları belli... Kimmiş bu beş kişi; açıklamaları lazım.

Beş kişi mi karar veriyor? CHP yüzyılı aşmış bir parti... Nasıl karar alacağı belli! Kuralları belli. Şaban (Şaban Sevinç) herhalde bir görev üstlendi kendi kendine. Partiyi karıştırmak için elinden geleni yapıyor. Öyle anlaşılıyor. Başka diyecek bir şey yok" ifadelerini kullandığını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adı da Cumhurbaşkanı adayları arasında yer alıyordu. Şaban Sevinç tarafından yapılan açıklama bu nedenle gündem olurken İsmail Saymaz, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ağzından iddialara yanıt vermiş oldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER