Polatlı

Ankara Polatlı Belediyesi ‘Kadınlara Yönelik Sağlık ve Aile İçi İletişim Eğitimi’ düzenlendi! Ankara Polatlı Belediyesi ‘Kadınlara Yönelik Sağlık ve Aile İçi İletişim Eğitimi’ düzenlendi! Polatlı Belediyesi ‘Kadınlara Yönelik Sağlık ve Aile İçi İletişim Eğitimi’ düzenlendi. Eğitimle ilgili detaylar oldukça dikkat çekerken eğitimden görüntüler paylaşıldı.
Sıcaktan bunalan kamplumbağayı vatandaşlar serinletti! Sıcaktan bunalan kamplumbağayı vatandaşlar serinletti! Son dönemlerde artan hava sıcaklıklarından sadece vatandaşlar değil aynı zamanda hayvanlarda bunaldı.
Ankara'da 12 yaşa kadar çocuğu olanlara duyuruldu! Başvuru yapan ailelerin çocuklarına ücretsiz hizmet Ankara'da 12 yaşa kadar çocuğu olanlara duyuruldu! Başvuru yapan ailelerin çocuklarına ücretsiz hizmet Ankara'nın ilçe belediyeleri ücretsiz sünnet programları düzenlemeye devam ediyor. Polatlı ilçesinde de belediye tarafından 12 yaşa kadar çocuklar için ücretsiz sünnet şöleni yapılacağı kaydedildi.
Ankara'da Polatlı Belediyesinden Mahallede Şenlik Var yaz etkinliği! Ankara'da Polatlı Belediyesinden Mahallede Şenlik Var yaz etkinliği! Polatlı Belediyesi ilçe sakinlerine nostaljik bir yaz akşamı yaşatmak için Mahallede Şenlik Var yaz etkinliğini duyurdu.
Pursaklar Belediyesi işçi ve işvereni bir araya getiriyor! 200 personel alımı yapılacak hemen başvurun Pursaklar Belediyesi işçi ve işvereni bir araya getiriyor! 200 personel alımı yapılacak hemen başvurun Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere istihdam projelerine devam ediyor. İlçedeki işçi ve işverenlerin bir araya getirileceğini aktaran Pursaklar Belediyesi, yeni bir ilan yayımladı.
Ankara'da serinlemek için dereye giren iki kardeşin cansız bedenine ulaşıldı! Ankara'da serinlemek için dereye giren iki kardeşin cansız bedenine ulaşıldı! Ankara'nın Polatlı ilçesinde sıcak havadan bunalıp dereye giren kardeşler boğuldu. İki kardeşin cansız bedenine ulaşıldı.