Polatlı

Ankara'da üzerinde yasaklı madde bulunduran 2 Kişi tutuklandı! Ankara'da üzerinde yasaklı madde bulunduran 2 Kişi tutuklandı! Ankara'nın Polatlı ilçesinde yasaklı madde ile mücadele kapsamında gerçekleştirilen kontroller, üzerlerinde uyuşturucu madde taşıyan 2 kişinin tutuklanmasıyla sonuçlandı.
Polatlı Belediyesi Sakarya Zaferi Kutlamalarına şarkıcı Kıraç konuk olacak Polatlı Belediyesi Sakarya Zaferi Kutlamalarına şarkıcı Kıraç konuk olacak Ülkemizde önemli günlere özel olarak kapsamlı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Sakarya Zaferi'nin yıl dönümüne özel olarak Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere de Kıraç'ın konuk olarak konser vereceği bildirildi.
Ankara'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı, 27 kişi yaralandı Ankara'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı, 27 kişi yaralandı Ankara'da şehirler arası yolcu otobüsü ile bir tırın karıştığı kazada, dördü ağır olmak üzere toplam 27 kişi yaralandı.
ASKİ'den Ankaralılara uyarı! O ilçede sular kesilecek ASKİ'den Ankaralılara uyarı! O ilçede sular kesilecek Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ), yayınladığı rapor doğrultusunda ilçelerde onarım çalışmalarından ötürü su kesintileri yaşanıyor. Bu doğrultuda Ankara'nın Polatlı ilçesinde su kesintisi yaşanacağı duyuruldu.
Ankara'da Büyük Zafer Yürüyüşü ve kutlaması gerçekleştirildi! Ankara'da Büyük Zafer Yürüyüşü ve kutlaması gerçekleştirildi! Ankara'nın Polatlı ilçesinde, Sakarya Zaferi'nin 102. yıl dönümü kutlamaları kapsamında "Büyük Zafer Yürüyüşü Açılış Korteji ve Ahmet Şafak Konseri" düzenlendi.
Balıkesir'deki cinayetin zanlısı Ankara'da yakalandı! Balıkesir'deki cinayetin zanlısı Ankara'da yakalandı! Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde işlenen cinayetin zanlısı olan F. Ç. Ç., Ankara'nın Polatlı ilçesinde yakalandı.
Polatlı'da ev hırsızları, polis tarafından yakalandı! Polatlı'da ev hırsızları, polis tarafından yakalandı! Ankara'nın Polatlı ilçesinde ev hırsızlığı girişiminde bulunan 2 kadın, polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucu yakalandı.
Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 102.'inci yıl dönümü kutlamaları hazırlıkları sürüyor! Polatlı'da Sakarya Zaferi'nin 102.'inci yıl dönümü kutlamaları hazırlıkları sürüyor! Polatlı Belediyesi, Sakarya Zaferi'nin 102. yıl dönümünü coşkuyla kutlamak için özel bir etkinlik düzenliyor.
Polatlı Duatepe’den Anıtkabir’e 100 kilometrelik Ata'ya saygı koşusu başladı! Polatlı Duatepe’den Anıtkabir’e 100 kilometrelik Ata'ya saygı koşusu başladı! 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıldönümünde, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak düzenlenen "100 Kilometrelik Ata'ya Saygı Koşusu," Polatlı Duatepe'den Anıtkabir'e doğru coşkulu bir başlangıçla başladı.
Polatlı'da soğan hasadı tamamlanıyor! Polatlı'da soğan hasadı tamamlanıyor! Sofraların vazgeçilmezi soğanın en fazla yetiştirildiği bölgelerden olan Ankara’nın Polatlı ilçesinde, günün ilk ışıklarıyla tarlaya giren işçiler tarafından sökülen yazlık soğanlar çuvallanarak satışa hazır hale getiriliyor.
Ankara'nın Polatlı ilçesinde feci kaza! İşçi servisinin minibüs ve tıra çarpması sonucu 21 kişi yaralandı Ankara'nın Polatlı ilçesinde feci kaza! İşçi servisinin minibüs ve tıra çarpması sonucu 21 kişi yaralandı Ankara’nın Polatlı ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan bir servis, önce otomobile ve ardından tıra çarptı. Kazada 21 kişi yaralandı.
Büyük Taarruz Bisiklet Turu'nun ilk molası Polatlı Duatepe eteklerinde verildi Büyük Taarruz Bisiklet Turu'nun ilk molası Polatlı Duatepe eteklerinde verildi Büyük Taarruz'un yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bisiklet turu devam ediyor. Ankara'dan İzmir'e kadar pedal çevirecek olan sporcular ilk molalarını da oldukça anlamlı bir yerde verdi.