Polatlı

Ankara Polatlı'da bisiklet süren çocuğa başıboş köpek saldırdı Ankara Polatlı'da bisiklet süren çocuğa başıboş köpek saldırdı Başkent Ankara'da köpek saldırıları basına konu olmaya devam ediyor. Ankara'da sokak köpeklerinin saldırıları gündem olmaya devam ederken fikir ayrılıkları da vatandaşların tartışmasına neden oluyor. Son olarak Polatlı ilçesinde bisiklet süren bir çocuğa başıboş köpeklerin saldırdığı bildirildi.
Ankaralılara belediyeden kaçırılmayacak konut fırsatı! 35 bin lirası 2+1 konut sahibi olmak için başvuru yapabilecek Ankaralılara belediyeden kaçırılmayacak konut fırsatı! 35 bin lirası 2+1 konut sahibi olmak için başvuru yapabilecek Ülkemizde artan konut satış fiyatları vatandaşların bütçelerini zorlamaya devam ediyor. Ev sahibi olma hayali kuran binlerce vatandaş yeni ilanları incelerken Ankara'da belediye eliyle konut satışı yapılacağı bildirildi. Bu çerçevede konut satışına ilişkin detaylar da belli oldu. Ev sahibi olmak isteyen Ankaralılar için detayları derledik.
Polatlı'da pompalı tüfekle oynayan bir kişi kendini vurdu Polatlı'da pompalı tüfekle oynayan bir kişi kendini vurdu Ankara'nın Polatlı ilçesinde 23 yaşındaki K.A silahla oynarken kendini vurdu.
Ankara'nın Polatlı ilçesindeki bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi! Ankara'nın Polatlı ilçesindeki bıçaklı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi! Başkent Ankara'da çeşitli asayiş olayları yaşanmaya devam ediyor. Yaşanan asayiş olayları basına yansımaya devam ederken son olarak Ankara'nın Polatlı ilçesinde yaşanan kavgada bir kişinin bıçaklı saldırıda yaşamını yitirdiği bildirildi.
Ankara Polatlı'da cinnet geçiren gelin kaynanasını katletti! Ankara Polatlı'da cinnet geçiren gelin kaynanasını katletti! Ankara'dan gelen son dakika cinayet haberi ile vatandaşın gündemi değişti. Ankara'da yaşanan olayda gelin, kaynanasının boğazını keserek öldürdü.
Ankara'da il olmaya hazırlanan ilçe belli oldu! Ankara'da il olmaya hazırlanan ilçe belli oldu! Türkiye'de nüfusu ve gelişmişlik kriterleri ile il olmaya aday ilçeler sıralandı. Türkiye'nin 82. ili olmaya hazırlanan bir ilçenin Ankara'da bulunduğu öğrenilirken konuyla ilgili detaylar merak edildi.
Polatlı'da tarımda verimliliği arttıracak projelerin açılışı yapıldı Polatlı'da tarımda verimliliği arttıracak projelerin açılışı yapıldı Ankara'nın Polatlı ilçesinde tarımda verimliliğin arması için bir süredir yürütülen projelerin sonuna gelindi.
Polatlı Belediyesi 4. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu Dünya Kültür Mirası Koşusu'nu duyurdu! Polatlı Belediyesi 4. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu Dünya Kültür Mirası Koşusu'nu duyurdu! Ankara Polatlı Belediyesi, bu hafta düzenlenecek olan 4. Uluslararası Gordion Yarı Maratonu Dünya Kültür Mirası Koşusu için vatandaşlara çağrıda bulundu.
Polatlı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programını duyurdu Polatlı Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlik programını duyurdu Ankara'nın dört bir yanında Cumhuriyet'in 100. yılı kutlanmaya başlanırken Polatlı Belediyeside 3 günlük etkinlik programını duyurdu.
Ankara Polatlı’da 3 gündür kayıp olan adamın cansız bedenine ulaşıldı Ankara Polatlı’da 3 gündür kayıp olan adamın cansız bedenine ulaşıldı Ankara'nın Polatlı ilçesinde 54 yaşındaki A. G. üç gündür aranıyordu. İddiaya göre 3 gündür kayıp olan A. G.'nin cansız bedenine bir çoban ulaştı. Olaya ilişkin soruşturma sürerken detaylar da ortaya çıkmaya başladı.
Ankara'nın Polatlı ilçesinde kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü hayatını kaybetti! Ankara'nın Polatlı ilçesinde kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü hayatını kaybetti! Ülkemizde çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Can ve mal kayıplarının yanı sıra maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar da meydana gelirken Polatlı ilçesinden de bir kaza haberi geldi.
Ankara'nın Polatlı ilçesinde sokak ortasında satırlı sopalı kavga çıktı Ankara'nın Polatlı ilçesinde sokak ortasında satırlı sopalı kavga çıktı Ankara Polatlı ilçesinde iki grup arasında satırlı sopalı kavga çıktı. O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına anbean yansıdı.