Pursaklar Belediyesi işçi ve işvereni bir araya getiriyor! 200 personel alımı yapılacak hemen başvurun

Pursaklar Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların işsizlik sorunlarına çözüm bulmak üzere istihdam projelerine devam ediyor. İlçedeki işçi ve işverenlerin bir araya getirileceğini aktaran Pursaklar Belediyesi, yeni bir ilan yayımladı.

Pursaklar Belediyesi işçi ve işvereni bir araya getiriyor! 200 personel alımı yapılacak hemen başvurun

Pursaklar Belediyesi işçi ve işvereni bir araya getiriyor! 200 personel alımı yapılacak hemen başvurun - Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri işsizlik sorunu ile mücadelesini sürdürüyor. İlçe belediyeleri birbirinden farklı projelere imza atmaya devam ederken ihtiyaçlar doğrultusunda hareket edilmeye devam ediyor. Ankara'nın ilçe belediyeleri başarıları ile adlarından söz ettirirken vatandaşlara istihdam sağlamaya da devam ediyor.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde hizmetlerine devam eden Pursaklar Belediyesi, işsizliğe çözüm bulmak üzere çeşitli istihdamlar sağlamaya ve işçi işe işvereni bir araya getirmeye devam edeceğini bildirdi. Pursaklar Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile her geçen gün yeni bir proje ile adından söz ettirirken resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı bir paylaşımla işçi işe işvereni bir araya getirerek ilçedeki vatandaşın istihdamına katkı sağlayacağını duyurdu.

PURSAKLAR BELEDİYESİ'NDEN İŞÇİ VE İŞVEREN BULUŞMASI

Pursaklar Belediyesi'nin ilçedeki faaliyetleri devam ederken vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını sürdürüyor. Yatırımların yanı sıra istihdam kapılarını da aralayan Pursaklar Belediyesi, çeşitli projelere imza atmayı sürdürürken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer verdi.

Pursaklar Belediyesi, önde gelen bir E-ticaret firmasının ana depo bölümüne 18 - 35 yaş aralığında 200 kişilik kadın ve erkeklerden oluşan bir kadro ile depo personeli alımı yapılacağını kaydetti. Yayımlanan iş ilanında maaşın 13 bin 280 TL ve artı bin 320 TL ve 3 ayda bir de yarı maaş ikramiye verileceğini kaydetti. Başvuruların 19 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30'da alınacağı aktarıldı. İşçi ve işveren buluşması Pursaklar Belediyesi Ana Hizmet Binası 5'nci kat Meclis Salonunda yapılacağı kaydedildi.

SONRAKİ HABER