Polatlı’daki yolcu otobüsü kazasında vefat edenlerin sayısı 11’e yükseldi

9 Ağustos tarihinde Ankara'nın Polatlı ilçesinde yolcu otobüsünün köprü ayağına çarptığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükseldi.

Polatlı’daki yolcu otobüsü kazasında vefat edenlerin sayısı 11’e yükseldi

Polatlı ilçesi yakınlarında meydana kazada yolcu otobüsü sabah erken saatlerde köprü ayağına çarpmıştı. Facia gibi kazada 9 kişini hayatını kaybederken yaralı olanlar da çevre hastanelere kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan 2 yolcunun tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 6 kişinin de çeşitli hastanelere kaldırıldığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

ADLİ SÜREÇ BAŞLADI

Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada, cumhuriyet başsavcı vekili koordinesinde 3 cumhuriyet savcısı görevlendirmişti. Yapılan görevlendirmeler neticesinde heyetteki kişiler kazaya ilişkin incelemelerine devam ediyor.

Öte yandan şu anda kazada yararlanan 6 kişinin hala tedavisine hastanede devam ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Ağrı'dan İzmir'e hareket eden Ç.K. yönetimindeki bir otobüs firmasına ait yolcu otobüsü 9 Ağustos saat 05.00 sıralarında Ankara-Eskişehir otoyolunun Sincan ilçesi Olukpınar mevkisinde köprünün beton kolonuna çarpmıştı.

Yapılan açıklamada kazada şoför dahil 9 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Kazaya ilişkin 5 kişilik heyet oluşturuldu. Heyet, PTS ve EDA kayıtlarını inceleyerek kazada otobüste teknik arıza ve sorun olup olmadığını inceliyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER