Polatlı Belediyesi YKS'ye hazırlanan öğrenciler için genel tekrar kampı düzenleyecek

Ülkemizde her yıl yüzbinlerce öğrenci üniversiteye gidebilmek için YKS sınavına giriyor. Sınavda iyi bir sonuç almak isteyen öğrenciler yoğun bir hazırlık döneminden geçiyor.

Polatlı Belediyesi YKS'ye hazırlanan öğrenciler için genel tekrar kampı düzenleyecek

Ülkemizde 12 yıllık ilk ve orta eğitim hayatını tamamlayan öğrenciler yüksek eğitim seviyesinde öğrenim görmek için YKS sınavına giriyor. Öğrencilerin geleceklerini şekillendirdikleri bu dönemde onlar için en birinci konu sınava doğru bir şekilde hazırlanmaktan geçiyor.

ÖĞRENCİLER İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Maddi olarak kendini ek kaynaklarla beslemek konusunda zorlanan öğrenciler için çeşitli kurum ya da kuruluşlar tarafından ücretsiz bir şekilde destek programları hayata geçiriliyor. Bu programlarda öğrencilere belirli başlıklar adı altında sınava hazırlık konusunda yardımcı olunuyor. Bu kapsamda Polatlı Belediyesi'nden ilçe öğrencileri için önemli bir açıklama geldi.

Polatlı Belediyesi YKS'ye hazırlanan öğrenciler için genel tekrar kampı düzenleyecek

Polatlı Belediyesi tarafından yapılan duyuruda öğrenciler için ücretsiz genel tekrar kampı düzenleneceği ifade edildi. 27-29 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek kamp ile ilgili öğrencilerden bir ücret talep edilmeyecek.

KAYITLAR YAPILMAYA BAŞLANDI

Konuya dair Polatlı Belediyesi “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan tüm öğrencilerimizi Yeni Belediye Binası 13 Eylül Kültür Merkezi'nde Belediyemiz ve Ada Akademi işbirliği ile düzenleyeceğimiz hızlandırılmış tekrar derslerine bekliyoruz” diyerek ilçe öğrencilerini bu programa katılmaya davet etti. Sınava az bir zaman kala tekrar yapmak ve hatalarını gözden geçirmek isteyen öğrenciler Ücretsiz kayıt ve başvuru İçin : 0546 622 48 00 telefon numarasından detaylı bilgi alabilecek.

SONRAKİ HABER