Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulları için kayıtları almaya başladı

Okullarda yaz tatili sürecinin yaklaşması ile beraber belediyelerin yaz tatili için hazırladıkları programlar da merak konusu oldu. Polatlı Belediyesi, Yaz Spor Okulları için kayıt almaya başladığını duyururken detayları da ilçe sakinlerinin bilgisine sundu.

Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulları için kayıtları almaya başladı

Okullarda yaz tatili süreci için geri sayım başladı. Öğrenciler yaz tatili için geri sayıma başlarken bir yandan da veliler çocuklarının tatillerini değerlendirmeleri için kursa programları araştırıyor. Bu çerçevede belediyelerin sosyal imkanları ailelerin gündeminde yer edinirken Polatlı Belediyesinden yeni bir duyuru geldi.

Polatlı Belediyesi, her yıl yaz boyunca çocukların sporla buluşmasına imkan sağlarken bu yıl da Yaz Spor Okulu kayıtlarını alacağını duyurdu. Kayıt sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Polatlı Belediyesi, farklı branşlarda yüzlerce çocuğun yaz sonuna kadar eğitim almasına ve spor yapmasına imkan sağlayacağını belirtti.

POLATLI BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Yaz Spor Okulu ile Polatlı Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren takımların altyapıları da daha güçlü hale gelirken 2024 yılı yaz döneminde Futbol, Basketbol,, Voleybol, Taekwon-do, Jimnastik gibi birbirinden farklı branşlarda öğrencilere kapılarını açacak olan Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulu Eylül ayına kadar eğitim vermeye devam edecek.

Polatlı Belediyesi Yaz Spor Okulları için kayıtları almaya başladı

Kayıt yeri Yeni Belediye Binasının giriş katı olarak açıklanırken iletişim için 0507 692 10 91 numaralı telefonun aranabileceğini ifade etti. Yaz Spor Okulu 2024 Yılı kayıt dönemini bu hafta itibariyle başlatan Polatlı Belediyesi Spor Müdürlüğü bu yıl da binlerce çocuğun sporla iç içe olmasını sağlayacaklarını ifade etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER