Polatlı Belediyesi tüm vatandaşları Simge ile Yaza Merhaba Konserine davet etti

Ankara genelinde yaz aylarının gelmesi ile birlikte etkinlik anlamında hareketlilik yaşanıyor. İlçe belediyelerinde bu kapsamda konserler organize edilmeye başlandı.

Polatlı Belediyesi tüm vatandaşları Simge ile Yaza Merhaba Konserine davet etti

Ankara'nın Polatlı ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir duyuru yapılmış ve vatandaşların keyifli bir akşam yaşaması adına konser düzenleneceği açıklanmıştı. Başkan Mürsel Yıldızkaya da kendisinin de katılacağı konsere tüm ilçe vatandaşlarının davet edildiğini ifade etmişti.

Türk Pop Müziğinin son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Simge, bu akşam Polatlı halkı ile buluşacak. Polatlı Belediyesi ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin ortaklığında gerçekleşecek Yaza Merhaba konserine ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Saat 20:00'da başlayacak konserde Simge sevilen şarkılarını Polatlı halkı ile beraber seslendirecek.

Polatlı Belediyesi tüm vatandaşları Simge ile Yaza Merhaba Konserine davet etti

BAŞKAN YAVAŞ'TA GELİYOR

Kültür - sanat etkinlikleri ve konser gibi geniş katılımlı organizasyonlara değer verdiği bilinen ABB Başkanı Mansur Yavaş'ta bu akşam Polatlı'da düzenlenecek konsere katılacak. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya ile beraber bu organizasyonda vatandaşlarla buluşacak Başkan Yavaş'ın neler söyleyeceği merakla bekleniyor.

ÜCRETSİZ OTOBÜS KALDIRILACAK

Polatlı Belediyesi tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise vatandaşlara ulaşım konusunda yardım sağlanacağı açıklandı. Belediye, Yeni Belediye Binası Bahçesinde yapılacak organizasyon için saat 19:00'dan itibaren Cumhuriyet Meydanından otobüsler kaldırılacağı bilgisini paylaştı.

Başkentin pek çok ilçesinde konser duyuruları yapılıyor. Vatandaşın moralinin yükselmesi ve sosyalleşmesi adına bu organizasyonlar ayrı bir değer kazanıyor.

SONRAKİ HABER