Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler günü programı renkli anlara sahne oldu

Polatlı Belediyesi geçtiğimiz günlerde ilçede kadınlara özel bir etkinlik düzenleneceğini duyurdu. Anneler başta olmak üzere tüm kadınların keyifli vakit geçirmesi için organize edilen programa katılım yoğun oldu.

Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler günü programı renkli anlara sahne oldu

Anneler günü bireysel olduğu kadar kurum ve kuruluşların organize ettiği geniş katılımlı programlar ile de kutlandı. Her yaştan kadın kendilerine atfedilen bu günün tadını çıkardı.

İnsanlar kendi anneleri başta olmak üzere çevrelerindeki annelerin anneler gününü kutlarken, Polatlı Belediyesi de kurum olarak bir eğlence programı hazırladığını duyurmuştu. Tüm kadınlara yönelik ve ücretsiz olan bu organizasyon için ücretsiz otobüs gibi imkanlarda sağlanacağı ifade edilmişti.

Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler günü programı renkli anlara sahne oldu

POLATLI'DA KADINLAR İÇİN UNUTULMAZ BİR GÜN

Beklenen günün gelmesi ile birlikte Polatlılı kadınlar kendileri için hazırlanan bu programa katılmak için yola çıktı. Yoğun bir katılımın olduğu programda kadınlar, diğer kadınlar ile beraber sosyalleşebildiği bir ortamda bulunma fırsatı yakaladı. Programa dair Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'da duygu ve düşüncelerini belirten bir paylaşımda bulundu. Başkan Yıldızkaya “Anneler Günü Özel Programımızı muhterem hanımefendilerin yoğun ilgisiyle; konserler, çekilişler ve eğlenceli anlar eşliğinde her yıl olduğu gibi salonlara sığmayarak tamamladık. Değerli şehit anneleri ve fedakar engelli anneleri başta olmak üzere başımızın tacı tüm hanımefendilerin Anneler Günü Kutlu Olsun” dedi.

Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Anneler günü programı renkli anlara sahne oldu - Resim : 2

Program eğlenceli geçen anların ardından sona erdi. İlçe kadınları kendileri için organize edilen programdan mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

SONRAKİ HABER