Polatlı Belediyesi, Şenlik Dolu Bir Yaz Etkinliği İçin Buluşuyoruz!

Polatlı Belediyesi, "Mahallede Şenlik Var" şeklinde düzenlediği yaz etkinlikleri kapsamında vatandaşlarını muhteşem bir buluşmaya davet ediyor.

Polatlı Belediyesi, Şenlik Dolu Bir Yaz Etkinliği İçin Buluşuyoruz!

Polatlı Belediyesi, "Mahallede Şenlik Var" adıyla düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında tüm hemşehrileri 9 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00'da Şehitlik Mahallesi Fikret Sururi Evirgen Parkı'nda muhteşem bir buluşmaya davet ediyor.

mahallede-senlik-var-programi-yarin-sehitlik-mahallesinde-2.webp

Eğlence Dolu Bir Akşam

Şehitlik Mahallesi Fikret Sururi Evirgen Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte unutulmaz bir yaz akşamına hazır olun! Sıcacık bir yaz gününü sevdiklerinizle birlikte coşku ve eğlence içinde geçirmek için bu fırsatı kaçırmayın.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

"Tüm Hemşehriler Davetlidir"

Polatlı Belediyesi, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Polatlı Belediyesi: Mahallede Şenlik Var’ Yaz Etkinliklerimiz kapsamında 9 Ağustos Çarşamba Günü (YARIN) Saat 19.00’da ŞEHİTLİK Mahallesi Fikret Sururi Evirgen Parkı’nda kıymetli hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir." ifadelerine yer verdi.

mahallede-senlik-var-etkinligi-bugun-nerede-gerceklestirilecek-2.webp

Açık Hava Etkinlikleri

Polatlı Belediyesi, açık hava etkinliklerine ev sahipliği yapacak olan Fikret Sururi Evirgen Parkı'nda renkli ve keyifli etkinlikler sunuyor. Etkinlikler kapsamında çeşitli gösteriler, konserler ve eğlenceli aktivitelerle dolu bir akşam sizi bekliyor.

Sağlık ve Güvenlik Önlemleri

Polatlı Belediyesi, tüm etkinliklerde sağlık ve güvenlik önlemlerini alarak katılımcıların güvenliğini sağlamak üzere özen gösteriyor. Bu sayede tüm hemşehrilerimiz etkinlikleri gönül rahatlığıyla ve keyifle deneyimleyebilirler.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER