Polatlı Belediyesi Sakarya Zaferi Kutlamalarına şarkıcı Kıraç konuk olacak

Ülkemizde önemli günlere özel olarak kapsamlı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Sakarya Zaferi'nin yıl dönümüne özel olarak Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere de Kıraç'ın konuk olarak konser vereceği bildirildi.

Polatlı Belediyesi Sakarya Zaferi Kutlamalarına şarkıcı Kıraç konuk olacak

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır" emrini verdiği, Kurtuluş Savaşı için dönüm noktası olan Sakarya Meydan Muharebesi, 102'nci yılına girdi. Türk Ordusunun Yunanlılar ile girdiği savaş, 23 Ağustostan 13 Eylül tarihine kadar devam etti.

Türk Tarihine Sakarya Meydan Muharebesi olarak geçen bu kritik günlerde, Başkomutan Mustafa Kemal Paşa, “Hatt-ı Müdafaa yoktur. Sath-ı Müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Vatanın her karış toprağı vatandaşın kanıyla ıslanmadıkça bırakılamaz” diyerek düşmanın bulunduğu bütün cepheyi savaş alanı olarak ilan etmiştir. Bu şanlı zaferin 102'nci yıl dönümü vesilesi ile Polatlı Belediyesi de çeşitli kutlama programları düzenlerken yeni programı da duyurdu.

POLATLI BELEDİYESİ'NDEN SAKARYA ZAFERİ KUTLAMALARI

Polatlı Belediyesi'nin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada ''Şanlı Sakarya Zaferimizin 102. Yıldönümü Kutlamalarına kıymetli hemşehrilerimizle birlikte Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgâhı Anıtkabir'de start veriyoruz.'' ifadelerine yer verilirken devam eden program bilgileri de paylaşıldı. Yapılan etkinlikler kapsamında Kıraç'ın ilçede konser vereceği duyuruldu.

POLATLI'DA KIRAÇ RÜZGARI ESECEK

Polatlı Belediyesi, ''Sakarya Zaferi’nin 102. Yıl dönümünde
Sakarya Zaferi 102. Yıldönümü Kutlamalarımız Halk Konserlerimiz eşliğinde Cumhuriyet Meydanı'nda coşkuyla devam ediyor. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir. 13 Eylül Çarşamba (Bugün) / Cumhuriyet Meydanı KIRAÇ / 21.00'' ifadeleri kullanıldı.

polatli.jpg

Sakarya Zaferi'nin kutlama programı kapsamında 13 Eylül Çarşamba günü saat 21.00'da Kıraç konseri düzenlenecek. Söz konusu konser ücretsiz olurken tüm halk da davet edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER