Polatlı Belediyesi Hoşgeldin ve İyi ki Doğdun ziyaretleri ile ilçe halkının kapısını çalıyor!

Polatlı Belediyesi, ilçede ikamet eden vatandaşların yenidoğan bebekleri ile yakından ilgileniyor. Polatlı Belediyesi, ‘Hoş geldin Bebek’ ve ‘İlk Doğum Günü’ projeleriyle ailelerin ve çocukların mutlu günlerinde yanlarında olmayı sürdürürken vatandaşın kapsının yeniden çalındığı öğrenildi.

Polatlı Belediyesi Hoşgeldin ve İyi ki Doğdun ziyaretleri ile ilçe halkının kapısını çalıyor!

Haberankara.com Özel Haber - Polatlı Belediyesi tarafından geliştirilen projeler ilçe halkına sunulmaya devam ediyor. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, ilçede ikamet eden aileler için ‘Hoş geldin Bebek’ ve ‘İlk Doğum Günü’ projelerini sürdürüyor. Bu çerçevede ailelerin ve çocukların en mutlu günlerinde yanlarında olmaya devam eden Polatlı Belediyesinin de evlere ziyaretleri devam ediyor.

Polatlı Belediye Başkanı Yıldızkaya tarafından Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler aracılığı ile yeni doğan ve ilk yaş gününü kutlayan bebekler unutulmuyor. Başkan Yıldızkaya’nın eşi Şaduman Yıldızkaya ve Polatlı Belediyesi ekipleri; ‘Hoş geldin Bebek’ ve ‘İlk Doğum Günü’ projeleri kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerde yeni çocuk sahibi olan tüm ailelere Bebek Çantası ve Hemşehrilik Beratı hediye ediyor.

POLATLI BELEDİYESİNDEN HOŞGELDİN VE İYİ Kİ DOĞDUN ZİYARETLERİ

Her ay düzenli olarak onlarca aileye yönelik hız kesmeden süren anlamlı ziyaretlerde Başkan Yıldızkaya tarafından hazırlatılan hediyeler ailelerle buluşuyor.

Polatlı Belediyesi Hoşgeldin ve İyi ki Doğdun ziyaretleri ile ilçe halkının kapısını çalıyor!

Son olarak Polatlı Belediyesinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ‘’Belediye Başkanımızın Eşi Şaduman Yıldızkaya tarafından yeni çocuk sahibi olmuş ve evlatlarının ilk yaş gününü kutlayan ailelerimizin evlerine yapılan ziyaretlerde; hemşehrilik beratı, bebek çantası eşliğinde bebeklere 'Hoşgeldin' ve 'İyi ki Doğdun' demeye devam ediyoruz.'' ifadeleri ile paylaşıma yer verildi.

Polatlı Belediyesi Hoşgeldin ve İyi ki Doğdun ziyaretleri ile ilçe halkının kapısını çalıyor! - Resim : 2

Polatlı Belediyesi Hoşgeldin ve İyi ki Doğdun ziyaretleri ile ilçe halkının kapısını çalıyor! - Resim : 3

Başkan Yıldızkaya tarafından başlatılan projenin devamlılığı sağlanırken hediyeleri alan ailelerde teşekkürlerini ihmal etmiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER