Polatlı Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Polatlı Belediyesi irtibat bilgileri

Pek çok farklı nedenlerden dolayı Polatlı Belediye binasına gitmek ve belediye ile irtibata geçmek isteyen kişiler tarafından Polatlı Belediyesi'nin iletişim numaraları merak konusu haline geldi.

Polatlı Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Polatlı Belediyesi irtibat bilgileri

Günlük hayatta belirli işlerini halletmek isteyen vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında belediyeler ile nasıl iletişim kurulabileceği olmuştur. Bu kapsamda da Polatlı'da yaşayan vatandaşlar tarafından belediyeye nasıl gidilebileceği, hangi saatler arasında çalışıldığı ve iletişim numaralarının ne olduğu hakkında da merak edilenler artmıştı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda Polatlı Belediyesi'nin iletişim numarası ve adresleri de belirlendi.

POLATLI BELEDİYESİ'NE NASIL ULAŞILIR?

Konuya ilişkin merak edilenlerin artması ile birlikte belediye tarafından belli başlı iletişim adresleri duyuruldu.

Belediyeye giderek belli başlı işlerini halletmek isteyen kişiler için yapılan açıklamalarda güncel adres şu şekilde açıklandı; Esentepe Mahallesi Nasreddin Hoca Bulvarı No:5 Polatlı / Ankara

TELEFON NUMARALARI VE İLETİŞİM YOLLARI BELLİ OLDU!

Polatlılı vatandaşlar tarafından başkanlık ziyareti yapmak ya da her hangi bir nedenden dolayı Polatlı Belediyesine gidecek vatandaşlar internet üzerinden ulaşabilecek bir telefon numarası ve belediyenin açık konumuna bakmaya başladı.

Buna göre iletişim numarası ise şu şekilde verildi; 0312 622 06 06

Fax = 0312 623 97 00

Polatlı Belediye Başkanına nasıl ulaşılır? Polatlı Belediyesi irtibat bilgileri

Tüm bunların yanı sıra yukarıda verilen mail adreslerinden de gerekli olan iletişimlerin sağlanabilecekleri belirtildi.

SONRAKİ HABER