CHP Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istedi

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir kez daha seçimi kazanan Yıldızkaya belediye binasına çiçek gönderilmesini istemediğini açıkladı. Başkan Yıldızkaya kendisini kutlamak isteyenlere bir ricada bulundu.

CHP Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istedi

Bir önceki seçimde yer aldığı partisinden Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçen ve burada başarısını tekrarlayan Mürsel Yıldızkaya sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Yıldızkaya kendisine tebrik için bağış yapılmasını istedi.

Türkiye Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara'da seçimlerdeki büyük başarısını konuşuyor. 2019 yerel seçimlerde Ankara'da sadece 3 ilçe kazanan CHP, bu seçimde tam 16 ilçe kazanarak büyük bir çıkışa imza attı. Bu başarının gerçekleştiği ilçelerden olan Polatlı'da başkan Mürsel Yıldızkaya kendisine gönül verenler için bir çağrıda bulundu.

“BAĞIŞTA BULUNMANIZI RİCA EDİYORUM”

Oyların % 47.91'ini alarak yeniden Polatlı Belediye Başkanı Seçilen Mürsel Yıldızkaya sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Başkan Yıldızkaya “Hep birlikte başarıyla geride bıraktığımız seçim sürecinin ardından Belediyemize tebrik amacıyla çiçek göndermemenizi; bunun yerine aynı miktarda Mehmetçik Vakfı, Şehit ve Gazi Aileleri Vakıflarının banka hesaplarına bağışta bulunmanızı rica ediyorum. Nezaketiniz, anlayışınız ve tebrik mesajlarınız dolayısıyla teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

CHP Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya Mehmetçik Vakfı'na bağış yapılmasını istedi

Çiçek yerine bağış yapılmasını isteyen Başkan Yıldızkaya'nın bu çıkışı takdir topladı. Söz konusu çağrının ardından Polatlı ilçesinden kendisini destekleyen vatandaşların bu ricaya uyması bekleniyor.

Mürsel Yıldızkaya mevcut Belediye Başkanı olduğu için bir devir teslim töreni yapmayacak. Başkan Yıldızkaya'nın hızlı bir şekilde çalışmalara başlayacağı tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER