Ankara'nın Polatlı ilçesinde kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü hayatını kaybetti!

Ülkemizde çeşitli nedenlerle trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Can ve mal kayıplarının yanı sıra maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalar da meydana gelirken Polatlı ilçesinden de bir kaza haberi geldi.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü hayatını kaybetti!

Trafik kuralların uymak, meydana gelebilecek kazaların önüne geçilmesi açısından büyük bir önem arz ediyor. Çeşitli nedenlerle birbirinden farklı trafik kazaları meydana gelirken yaralanma olayları, can ve mal kaybı ya da maddi hasarlı kazalar da gündeme gelebiliyor.

Başkent Ankara'da da çeşitli trafik kazaları meydana gelirken son olarak Polatlı ilçesinde yaşanan bir trafik kazasında yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücünün hayatını kaybettiği bildirildi.

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Ankara’nın Polatlı ilçesinde istikametinde E-90 Karayolu üzerinde bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B. Ü. kontrolündeki traktör, sağ şeritte seyir halindeyken en sol şeride geçerek Y. K. kontrolündeki kamyonete çarptı. Traktör sürücüsü B. Ü., olay yerindeki yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Traktörde yolcu olarak yer alan diğer yolcunun ise hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

aw055074-01.jpg

ASLİ KUSURLA KURAL İHLALİ

Kazada, kamyonet sürücüsü Y. K.'nın Karayolları Trafik Kanununda belirtilen Asli Kusurlardan kural ihlali yaptığı, hayatını kaybeden traktör sürücüsü B. Ü'nün ise çok şeritli yollarda yol ve trafik durumuna göre hızını gerektirdiği şeritten sürmemesinden dolayı hak ihlali yaptığı öğrenildi. Traktör ile kamyonetin çarpışması sonucu ağır yaralanan traktör sürücüsü B. Ü., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi üzerine ailesine haberi verildiği öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER