Ankara'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı, 27 kişi yaralandı

Ankara'da şehirler arası yolcu otobüsü ile bir tırın karıştığı kazada, dördü ağır olmak üzere toplam 27 kişi yaralandı.

Ankara'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile tır çarpıştı, 27 kişi yaralandı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen feci trafik kazası, 27 kişinin yaralanmasıyla sonuçlandı. Gece saatlerinde Olukpınar mevkisinde gerçekleşen kaza, şehirlerarası bir yolcu otobüsü ile bir tırın çarpışmasıyla meydana geldi. Bu korkunç anlar sonrasında olay yerine hızla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

aw028819-02.jpg

Kaza Sonrası

Kaza sonucunda yaralanan 27 kişi, sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere sevk edildi. Bu yaralıların içerisinde 4 kişinin durumunun ağır olduğu ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazanın tam olarak nasıl meydana geldiği ve tırın yolcu otobüsüne nasıl arkadan çarptığı konusuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Her ne kadar detaylı bir inceleme ve soruşturma başlatılmış olsa da, benzer kazaların sık sık trafikte yaşandığı bir gerçek. Bu tür olaylar, sürücülerin dikkatli olmalarının ve trafik kurallarına uymalarının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlatıyor. Trafik kazalarının azaltılması için alınması gereken önlemler, sık sık trafik güvenliği konusunda farkındalık yaratmaya yönelik kampanyaların yapılmasıyla desteklenmelidir.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER