Ankara Polatlı’da 3 gündür kayıp olan adamın cansız bedenine ulaşıldı

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 54 yaşındaki A. G. üç gündür aranıyordu. İddiaya göre 3 gündür kayıp olan A. G.'nin cansız bedenine bir çoban ulaştı. Olaya ilişkin soruşturma sürerken detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Ankara Polatlı’da 3 gündür kayıp olan adamın cansız bedenine ulaşıldı

Ülkemizde çeşitli asayiş olayları meydana gelmeye devam ediyor. Ankara'da da yaşanan asayiş olaylarına ilişkin ekiplerin çalışmaları devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Polatlı ilçesinde kendisinden 3 gündür haber alınamayan 54 yaşındaki A. G.'ye ulaşıldığı öğrenildi. Bir çoban tarafından bulunan A. G.'nin yaşamını yitirdiği bildirildi.

54 YAŞINDAKİ KAYIP ADAMIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Ankara Polatlı’da 3 gündür kayıp olan 54 yaşındaki A. G.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Olay, Polatlı ilçesi Basri Mahallesi Bademlik Mevkii’nde meydana geldi. İddiaya göre 3 gün önce evden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan A. G.'nin cansız bedeni Basri Mahallesi’nde bulunan Bademlik Mevkii’nde sürü otlatmaya çıkan çoban tarafından yerde hareketsiz şekilde bulundu.

EKİPLER, OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİ

Çobanın ihbarı üzerine olay yerine Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde A. G.'nin hayatını kaybettiğini belirlendi. Savcılık incelemesinin ardından A. G.'nin cenazesi otopsi yapılmak üzere Keçiören Adli Tıp’a gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. Yapılan otopsinin sonucunda yaşamını yitiren A. G.'nin ölüm nedeni belli olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER