2024 Ankara Polatlı Yerel Seçim Sonuçları! Polatlı'nın belediye başkanı kim oldu?

Bu sene uzun süredir beklenen ve parti ile adaylar tarafından çalışmaların yapıldığı 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Polatlı'da hangi adayın kazandığı 31 Mart tarihinde belli olacak.

2024 Ankara Polatlı Yerel Seçim Sonuçları! Polatlı'nın belediye başkanı kim oldu?

Siyasi parti ve adaylar tarafından aylar süren çalışmaların ardından 81 il, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan seçimlere gidecek. Bu seçimlerde hangi adayların 5 sene boyunca büyükşehir ve ilçe belediyelerde başkanlık edeceği de belirlenmiş olacak.

Gerçekleştirilecek olan bu seçimlerde Ankara'nın Polatlı ilçesinde de hangi adayın söz sahibi olacağı öğrenilmiş olacak. Peki 31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan bu seçimlerde Polatlı ilçesinde hangi aday söz sahibi olarak belediye başkanı olarak seçilecek?

31 MART ANKARA POLATLI BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU?

Bu seçimlerde Polatlı Belediyesi için CHP'den Mürsel Yıldızkaya, MHP'den Levent Çağlancı, İYİ Parti'den Hüseyin Özlük aday olarak gösterildi. Bu adaylar ile birlikte Polatlı belediyesi için toplamda 17 adayın bulunduğu ifade edildi.

SANDIKLAR AÇILDI, İLK SONUÇLAR GELMEYE BAŞLADI!

Yüksek Seçim Kurulu tarafından alınan karar sonucunda seçim sonucu yasakları saat 9'dan önce ilk seçim sonuçları açıklamaya başladı.

Böylelikle kesin sonuçların açıklanmasından önce açılan sandıklara göre ilk sonuçların da belirlendiği ifade edildi.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde şu anda sandıkların yüzde 3.61'i açıldı. Buna göre ilk veriler ise şu şekilde verildi;

CHP Mürsel Yıldızkaya = % 48.74

MHP Levent Çağlancı = % 36.52

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA OLDU!

Kullanılan oyların ardından sandıkların açılması ile birlikte Ankara Polatlı Belediye Başkanı CHP'den Mürsel Yıldızkaya oldu.

2024 Ankara Polatlı Yerel Seçim Sonuçları! Polatlı'nın belediye başkanı kim oldu?

Sandıkların neredeyse tamamının açılmasının yanı sıra rakibine en yakın isim ise MHP'den Levent Çağlancı olarak %37.99 oranına oya sahip oldu.

SONRAKİ HABER