Tenet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman, nerede çekildi?

Christopher Nolan’ın yönetmenliğini yaptığı Tenet filmi bir kez daha televizyonlarda yayınlanacak. Filmin detayları internet üzerinde merak edildi.

Tenet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman, nerede çekildi?

Oppenheimer filmi ile sinema dünyasının gündeminde olan Christopher Nolan bir önceki ve tartışmalar yaratan filmi Tenet ile yeniden kendinden söz ettirecek. Dijital platformlardan sonra bir kez daha televizyonlarda gösterilecek Tenet için Tenet filmi konusu nedir, Tenet oyuncuları kimler, Tenet nerede çekildi gibi aramalar yapılmaya başlandı. Bu akşam yayınlanacak Tenet filminin konusunu, oyuncularını, ne zaman yayınlanacağını ve nerede çekildiğini sizler için derledik.

TENET FİLMİ KONUSU NEDİR?

Tenet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman, nerede çekildi?

Christopher Nolan’ın yönetmenliğini yaptığı ve aksiyon, gerilim ve bilim kurgu türündeki Tenet filmi, dünyayı büyük bir tehlikeden kurtarmak için savaşan uluslararası bir casusun hikayesini konu ediyor. Gerçek zamanın ötesinde bir yerde uluslararası bir casusluk görevini yerine getirmeye çalışan ve adı Kahraman olan karakter, dünyayı kurtarabilmek için savaşmak zorunda kalır. Üçüncü Dünya Savaşı’ndan daha büyük bir tehlikeyi durdurmaya çalışan kahraman, tam anlamıyla zamanın en büyük düşman olduğu bir dünyada tehlikeli bir maceraya doğru yola çıkar.

TENET FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrolde Denzel Washington’ın oğlu John David Washington’ın olduğu filmde Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Elizabeth Debicki ve Nolan filmlerinin olmazsa olmaz oyuncularından Michael Caine gibi oyuncular rol alıyor.

Tenet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman, nerede çekildi? - Resim : 2

TENET FİLMİ NE ZAMAN?

Tenet filmi bu akşam saat 20.00’de ATV’de yayınlanacak. Film daha önce dijital platform ve TV kanallarında birkaç kez yayınlanmıştı.

TENET FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

50’ye yakın mekanda geçen Tenet filminin çekimleri, Talinn (Estonya), Danimarka, Mumbai (Hindistan) , Los Angeles, Oslo (Norveç), Londra, Texas gibi şehir, ülke ve eyaletlerde yapıldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER