Hiç kimse bilmiyor! Ankara'da plaj var

Hiç denizi olmayan Ankara'da 'plaj yok tatil yapamam' diyen vatandaşların bilmediği bir şey var! Eymir Gölü'nde yazları plaj ve eğlence imkanı bulunuyor.

Hiç kimse bilmiyor! Ankara'da plaj var

Son zamanlarda yaşanan kavurucu yaz sıcaklarının etkisi ile insanlar plajlara akın etmekteler. Denize kıyısı olmayan yerlerde bulunan vatandaşlar ise şehir dışı masrafları ile yüzleşmek mecburiyetinde kalıyorlar. Türkiye'nin başkenti Ankara'da bulunan vatandaşlar da bu durumdan muzdarip olmaktalar.

Bu yaz döneminde hayat stresinden uzaklaşmak ve yaz sıcağının altında tatil yapmak isteyen ancak etrafında deniz olmamasından dert yanıp şehir dışına çıkamayan Ankaralı vatandaşlar için pek bilinmeyen bir seçenek mevcut.

kono-ve-ordekler.jpg

Başkent Ankara'da vatandaşların en çok eksikliğini hissettiği plaj ortamı ve tatil imkanı Çankaya ilçesinde bulunan Eymir Gölü'nde yer almakta. Beyaz kumun üzerinde ziyaretçilerin kendilerini tatil bölgesinde hissederek eğlendiği plajda, şezlonglarla canlı DJ performansı sunuluyor.

İçinde bulunan plaj kafesi ile denizi olmayan Başkente tatil bölgesi havası katıyor. Haftanın 7 günü hizmet veren ve içerisinde canlı DJ performansının yanı sıra zemininde bulunan çocuk oyun kumu ile kurumsal bir havası bulunmakta. Eymir Beach, çalışma saatleri ise 09.00 - 00.00 vakitleri olarak biliniyor.

eymir-golu-beach.jpg

İşletme sahibi duyurmuştu

Geçen sene 11 Haziran tarihinde Çankaya Belediyesi'nde yer alan Eymir Gölü çervresinde açtığı Eymir Beach işletmesinin sahibi Selami Arel "Doğma büyüme Ankaralıyım. Ankara'nın en büyük ihtiyacının deniz olduğunu düşünüyoruz. Bu formatı birçok ülkede gördüm. Ankara'nın da denize ihtiyacı olduğu için biz de plajı getirdik. Herkesin dikkatini çekiyor. Yerdeki kum, çocuk oyun kumu. İnsanlar burada canlı performans dinleyip soğuk içeceklerini içebiliyorlar. Normal plajda yapması gereken her şeyi rahat bir şekilde yapabiliyorlar" ifadelerine yer vermişti.

SONRAKİ HABER