Gülse Birsel doğal ve güzel oyuncu olarak o ünlüyü gösterdi! İsmi öğrenince çok şaşıracaksınız

Yeni kitabı “Beni Gözünüzde Büyütmeyin” son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Gülse Birsel kitabında doğal ve güzel olarak, son yılların en gözde oyuncularından birini işaret etti.

Gülse Birsel doğal ve güzel oyuncu olarak o ünlüyü gösterdi! İsmi öğrenince çok şaşıracaksınız

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel, yeni kitabı Beni Gözünüzde Büyütmeyin ile son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Özellikle bir televizyon programında rapçilerle ilgili yaptığı "Çok yetenekli çocuklar. Hepsine saygım, sevgim süper fakat bu kadar yakınmalı mıyız hayatta? Ne kadar kötü olabilir tam olarak hayatınız?” gibi sözleriyle rap dünyasını karıştıran ve Gazapizm’den de “Bu kadar sığ baktığına emindik zaten” tepkisiyle gündem olan Birsel şimdi yeni bir konu ile gündemde.

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Aile Arasında ve Jet Sosyete gibi sevilen yapımların senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel, yeni kitabı Beni Gözünüzde Büyütmeyin’de doğal ve güzel oyuncu olarak bulduğu ünlü bir isimden bahsetmesiyle sosyal medyanın çok konuşulan isimleri arasına girdi. Birsel’in kitabında bahsettiği ismin Yalı Çapkını’ndaki Seyran rolüyle son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından Afra Saraçoğlu olması ise herkesi şaşırttı.

Gülse Birsel doğal ve güzel oyuncu olarak o ünlüyü gösterdi! İsmi öğrenince çok şaşıracaksınız

AFRA SARAÇOĞLU’YLA EVLENECEĞİM DERKEN İZZET ALTINMEŞE ÇIKACAK!

Gülse Birsel, kitabında Afra Saraçoğlu için şöyle bahsetti:

“O kadar ağır makyaj da yapmayın kızlar, gözünüzü seveyim. Bir maşrapa fondöten sürüyorsunuz gündüz gündüz! Kat kat kontürler, takma kirpikler... Yetmiyor bir çuval çıtçıtlı saç. Instagram filtrelerine zaten hiç girmiyorum, o işin ucu çoktan kaçtı. Niyetiniz ciddiyse ağzınızda yüzünüzde o kadar nitelikli dolandırıcılık yapmayın. Adam Afra Saraçoğlu’yla evleneceğim diye düğünde sabaha kadar halay çekecek, sabah bir bakacak yanında İzzet Altınmeşe!

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER