Otomobil

Yeni Toyota Yaris Cross, Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulacak Yeni Toyota Yaris Cross, Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulacak Türkiye'deki araba severleri heyecanlandıran gelişme Toyota Türkiye tarafından verildi. 3 yıl önce ilk kez tanıtılan Toyota Yaris Cross yenilenen versiyonu ile yollara çıkmaya hazırlanıyor.
Bentley'in yeni aracı Continental GT neredeyse 800 beygir olacak! Bentley'in yeni aracı Continental GT neredeyse 800 beygir olacak! Lüks ve yüksek performanslı araç denilince akla ilk gelen markalardan olan Bentley adından söz ettiren otomobiller üretmeye devam ediyor. Firmanın ürettiği Continental GT'nin yeni versiyonu performansı ile adından söz ettiriyor.
TOGG'un yeni modeli T10F Ankara'da görücüye çıktı TOGG'un yeni modeli T10F Ankara'da görücüye çıktı Türkiye'nin yerli otomobil markası TOGG bugün markanın geleceği açısından önemli bir tanıtıma imza attı. Daha önce yurt dışında bir fuarda görünen ilk sedan modeli bir kez daha kendini gösterdi.
Toyota Corolla modelinde rezervasyonlu satışa başladı Toyota Corolla modelinde rezervasyonlu satışa başladı Türkiye'nin en çok satan sıfır araç markaları arasında yer alan Toyota'nın amiral modelleri arasında bulunan Corolla rezervasyonlu ön satışa sunuldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! TOGG'un zırhlı versiyonu yapıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan istemişti! TOGG'un zırhlı versiyonu yapıldı Türkiye'nin yerli ve milli otomobil markası olarak bilinen TOGG'un üzerinde gayri resmi olarak geliştirmeler yapılıyor. Aracı satın alan vatandaşlar ya da bu konuda ilgilenen isimler araç için faydalı değişiklikler yapıyor.
Türkiye'de ilk 4 ayda 20 binin üzerinde elektrikli otomobil satıldı Türkiye'de ilk 4 ayda 20 binin üzerinde elektrikli otomobil satıldı Türkiye'de 2024 yılının ilk 4 ayında satışı yapılan elektrikli otomobil sayısı açıklandı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerinden derlenen bilgilere göre ocak - nisan döneminde yapılan elektrikli otomobil satışının 20 bini aştığı görüldü.
2025 model makyajlı Rolls-Royce Cullinan görücüye çıktı 2025 model makyajlı Rolls-Royce Cullinan görücüye çıktı İngiliz otomobil markası Rolls-Royce çıkardığı yüksek fiyatlı ve gelişmiş özellikli araba modelleri ile adından söz ettiriyor. Üretilen modellere ek olarak beğenilen modellerine güncellemeler yapan marka ünlü modeli Cullinan'ı yeniledi.
Türkiye'de Nisan ayında en çok satan otomobil markası belli oldu Türkiye'de Nisan ayında en çok satan otomobil markası belli oldu Son yıllarda araç piyasasında yaşanan değişim rakamlara da yansıdı. Geçtiğimiz aya ait hazırlanan verilerde otomobil satışlarında bir azalma meydana geldiği görüldü.
Kia EV3 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? Kia EV3 özellikleri ve Türkiye satış fiyatı belli oldu mu? Türkiye araç piyasasında yeni araçların kaydı devam ediyor. Bir süredir beklenen Kia EV3'ün özellikleri ve Türkiye fiyatının ne kadar olacağı da merak ediliyor. Rekabetçi özellikleri ile dikkati çeken yeni modelin Türkiye'de satışa sunulacağı tarih de araştırılanlar arasında yer alıyor.
Citroen Ami Mayıs ayı kampanyası başladı 10.000 TL taksitle satılıyor Citroen Ami Mayıs ayı kampanyası başladı 10.000 TL taksitle satılıyor Sıfır araba markalarının Mayıs ayı kampanyaları başladı. 2 kişilik küçük elektrikli araba modelleri arasında yer alan Ami modeli için taksitle satışlar başladı.
7 Kişilik SUV SWM G03F Türkiye'de! SWM G03F güncel fiyat listesi 7 Kişilik SUV SWM G03F Türkiye'de! SWM G03F güncel fiyat listesi Türkiye'de otomotiv sektörü gelişmeye devam ediyor. Pazara yeni araçlar dahil olmaya devam ederken bu kez Fiat Egea parasına tam 7 kişilik SUV özellikte SWM G03F Türkiye'de satışlara başladı. Söz konusu modelin güncel fiyat listesi merak edilirken detayları Haberankara.com okurları için derledik.
TOGG faizsiz kredi kampanyasını uzattı! 12 ay vade imkanı TOGG faizsiz kredi kampanyasını uzattı! 12 ay vade imkanı Çıktığı günden itibaren vatandaşların yoğun bir şekilde tercih ettiği yerli ve milli otomobil TOGG'a ilgi sürüyor. Sunulan kampanya ve seçenekler ile aracı satın alan sayısı artmaya devam ediyor.