Otomobil

FIAT Haziran ayında birçok modelde uygun fırsatlar sunuyor FIAT Haziran ayında birçok modelde uygun fırsatlar sunuyor FIAT Professional, Haziran ayı boyunca uygun kredi ve fiyatlarla Florino’dan Ulysse’e kadar birçok modeliyle sürücülerin yüzünü güldürmeyi amaçlıyor.
Dacia Bigster SUV’un test sürüşlerindeki görünümü ortaya çıktı Dacia Bigster SUV’un test sürüşlerindeki görünümü ortaya çıktı Dacia’nın gelecek yıl piyasaya sürmesi beklenen Bigster SUV modelinin test sürüşlerindeki görüntüleri yayınlandı.
TOGG'dan elektrikli araç sahiplerine bayramda yüzde 50 indirimli şarj imkanı TOGG'dan elektrikli araç sahiplerine bayramda yüzde 50 indirimli şarj imkanı Bayram döneminde her sene olduğu gibi yollarda bir yoğunluk yaşanması bekleniyor. Yerli ve milli otomobil markası TOGG ise bu durumu araç sahiplerini mutlu edecek bir kampanyaya çevirdi.
BMW 520i Sedan tasarımı ve özellikleriyle göz dolduruyor BMW 520i Sedan tasarımı ve özellikleriyle göz dolduruyor Otomotiv endüstrisinin Alman devlerinden BMW, 520i Sedan modelini Türkiye’ye getirdi. Göz alıcı tasarımı ve özellikleriyle dikkat çeken modelin fiyatı ise yine bir o kadar öne çıkıyor.
Luxeed R7 yollara çıktı! Huawei ile Chery’nin yeni elektrikli modeli Luxeed R7 yollara çıktı! Huawei ile Chery’nin yeni elektrikli modeli Huawei ve Chery’nin ortak geliştirdiği elektrikli otomobil Coupe SUV Luxeed R7’nin ilk tanıtımı yapıldı. Otomobilin özellikleri ve fiyatı tüm detaylarıyla henüz açıklanmış değil.
Nissan Qashqai yenilenen yüzüyle Türkiye’de Nissan Qashqai yenilenen yüzüyle Türkiye’de Nissan Qashqai yenilenen yüzüyle 11 Haziran’da Türkiye’de müşterilerin karşısına çıkarak ön siparişe sunulacak ve satışa açılacak.
Yeni Peugeot 3008 ülkemizde Eylül'de trafiğe çıkacak Yeni Peugeot 3008 ülkemizde Eylül'de trafiğe çıkacak Ürettiği araba modelleri ülkemizde yıllardır sevilerek kullanılan Peugeot bir modelini daha satışa sunmaya hazırlanıyor. Özellikle son yıllarda beğenilen araçlar piyasaya süren Fransız firmasının bu araçta alacağı satış rakamı merak ediliyor.
Çin'den getirtilecek otomobillere yüzde 40 ek gümrük vergisi kararı Çin'den getirtilecek otomobillere yüzde 40 ek gümrük vergisi kararı Ticaret Bakanlığı Çin'den getirilecek araçlar için ilave vergi kararını duyurdu. Bu kapsamda yüzde 40'lık bir vergiden bahsedilirken karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe gireceği tarih de açıklandı.
Renault yeni modelini Çinli bir ortak ile geliştirecek Renault yeni modelini Çinli bir ortak ile geliştirecek Reanult, yeni elektrikli modeli Twingo için Çinli ortak arayışına girdi. Fransız otomobil devi, bulacağı Çinli ortak ile üretim süresi ve maliyetlerini düşürmeyi amaçlıyor.
Sıfır kilometre araç isteyen Ankaralılar! Honda City 225 bin TL kampanyasında fiyatlar indi Sıfır kilometre araç isteyen Ankaralılar! Honda City 225 bin TL kampanyasında fiyatlar indi Türkiye'de artan otomobil fiyatları ve kredi faizleri sıfır araç sahibi olmanın önünde bir engel teşkil ederken daralma endişesi yaşayan otomotiv sektöründe de indirim kampanyaları başladı. Haziran ayına özel kampanyalarını duyuran Honda, City modeline özel 225 bin TL'lik indirime gittiğini duyurdu.
Toyota, Yaris Cross modelini Türkiye’ye getirdi! Donanım özellikleri ve fiyatları Toyota, Yaris Cross modelini Türkiye’ye getirdi! Donanım özellikleri ve fiyatları Toyota merakla beklenen 2024 model Yaris Cross’u nihayet Türkiye’ye de getirdi. Yeni modelin donanım seçenekleri ve fiyatları dikkat çekiyor.
Mayıs ayında en çok satılan otomobiller belli oldu Mayıs ayında en çok satılan otomobiller belli oldu Türkiye'de ekonomik dalgalanmalara rağmen araba satışlarında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Son açıklanan rakamlara göre Mayıs ayında yapılan araba satışı Nisan'ın çok üstünde bir seviyede yer aldı.