Otomobil

MTV 2. taksit borç sorgulaması nasıl yapılır? Ödemeler nereden, nasıl gerçekleştirilir MTV 2. taksit borç sorgulaması nasıl yapılır? Ödemeler nereden, nasıl gerçekleştirilir Temmuz ayının girmesi ile beraber araç sahipleri hızlı bir şekilde Motorlu Taşıtlar Vergisi borçlarını ödemeye başladı. Bu işlemin nasıl yapılacağı konusunda bilgi sahibi olmayanlar ise konuya dair araştırmalarını hızlandırdı.
MTV ikinci taksit ödemesi başladı! Son tarih belli oldu MTV ikinci taksit ödemesi başladı! Son tarih belli oldu Her yıl iki eşit parça halinde ödenen motorlu taşıtlar vergisinin ilk taksiti geçtiğimiz Ocak ayında ödenmişti. Temmuz ayının gelmesi ile beraber araç sahipleri ödemelerinin kalan kısmını ödemeye başladı.
Lexus’tan 950 bin TL’ye varan kaçırılmayacak indirim fırsatları Lexus’tan 950 bin TL’ye varan kaçırılmayacak indirim fırsatları Lexus’un Temmuz ayı fırsatları müşterilerin dikkatini çekiyor. Kaçırılmayacak yaz fırsatlarında 950 bin TL’ye varan indirim fırsatları yer alıyor.
MG'den ezber bozan fırsat!  Sıfır faizle 200 bin TL'ye elektrikli araba sahibi olma imkanı MG'den ezber bozan fırsat! Sıfır faizle 200 bin TL'ye elektrikli araba sahibi olma imkanı Otomobil piyasasında yaşanan değişimler vatandaşların indirimlere daha fazla odaklanmasına neden oldu. Bu dönemde araba sahibi olmak isteyenler içinse markalar kampanyalarını birbiri ardına sıraladı.
Audi’nin 2021 sonrası modellerine yapay zeka donanımı eklenecek Audi’nin 2021 sonrası modellerine yapay zeka donanımı eklenecek Audi’nin 2021 sonrası modellerine yapay zeka alanının öncü markalarından biri olan ChatGPT’nin ekleneceği duyuruldu.
Volkswagen’in makyajlı Golf R’si görücüye çıktı Volkswagen’in makyajlı Golf R’si görücüye çıktı Alman otomobil devi Volkswagen’in makyajlı Golf R modeli görücüye çıktı. 2024 model Black Line versiyona sahip otomobil görenleri kendine hayran bıraktırıyor.
Türkiye'nin ünlü otomobil markası kapısına kilit vuruyor! Araba üretimi durdurulacak Türkiye'nin ünlü otomobil markası kapısına kilit vuruyor! Araba üretimi durdurulacak Ülkemizde bir döneme damgasını vuran ve şu anda da binlerce insanın satın alırken tercih ettiği dev firma üretimim durduruyor. Karar resmi olarak bildirildi.
Togg T10X otomobil oscarlarına damga vurdu! Yılın otomobili seçildi Togg T10X otomobil oscarlarına damga vurdu! Yılın otomobili seçildi Yılın en öne çıkan elektrikli otomobil modellerinden Togg T10X, ‘Türkiye’nin Otomobil Oscarı’ olarak adlandırılan Türkiye’de Yılın Otomobili 2024’ yarışmasında yılın otomobili seçildi.
Xiaomi'nin yeni SUV otomobili görüntülendi! Xiaomi'nin yeni SUV otomobili görüntülendi! Teknoloji devi Xiaomi araba piyasasında da adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Ünlü firmanın merakla beklenen SUV gövde yapılı otomobilinden net bir şekilde görüldü.
Volkswagen Mayıs ayı satış rekorunu kırdı! En çok satan iki modeli de zirvede! Volkswagen Mayıs ayı satış rekorunu kırdı! En çok satan iki modeli de zirvede! Alman otomobil devi Volkswagen Avrupa’da Mayıs ayının en çok satan otomobil markası oldu. Volkswagen bu satış rekoruyla uzun bir aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
Fiat Egea'da 170 bin TL'lik tarihi indirim! Fiat Egea'da 170 bin TL'lik tarihi indirim! Araba piyasası son dönemde durgun bir süreçten geçiyor. İkinci el piyasasının yaşadığı sıkıntı ve sıfır araçlarda yaşanan fiyat değişimleri yeni araba almak isteyenlerin kafalarının karışmasına neden oluyor.
Uygun fiyatlı TESLA Model Y Ankara'da sahiplerine verilmeye başlandı Uygun fiyatlı TESLA Model Y Ankara'da sahiplerine verilmeye başlandı Türkiye'de döviz ve ekonomik diğer gelişmelerden dolayı yaşanan fiyat dalgalanmaları otomobil piyasasını da etkilemişti. Bu konu ile ilgili olarak dünyaca ünlü araba markası ise Türk vatandaşları heyecanlandıran bir karar almıştı.