Otomobil

Alfa Romeo'nun yeni Stradale'nin sesini duyurması yetti! Alfa Romeo'nun yeni Stradale'nin sesini duyurması yetti! Dünyaca ünlü İtalyan otomobil markası Alfa Romeo yeni arabasını tanıttığı bir video yayınladı. Söz konusu videoda tanıtılan Stradale'nin çalışma sesi "adeta kükrüyor" yorumları yapılmasına neden oldu.
Citroen Ami VS Fiat Topolino fiyat performans karşılaştırma Citroen Ami VS Fiat Topolino fiyat performans karşılaştırma En iyi mini elektrikli araba araştırması içerisinde olanlara Citroen Ami ve Fiat Topolino karşılaştırması geldi. Hangisini almalı?
Hyundai ayın özel tekliflerini açıkladı! İşte sıfır araçta Ağustos kampanyası Hyundai ayın özel tekliflerini açıkladı! İşte sıfır araçta Ağustos kampanyası Düşen araç satış rakamları sonrasında sıfır araç markalarının Ağustos ayı kampanyaları yakın takip altına alınırken Hyundai ayın özel teklifini açıkladı.
Volvo gümrük vergileri nedeniyle Türkiye'de sedan satışını sonlandırma kararı aldı Volvo gümrük vergileri nedeniyle Türkiye'de sedan satışını sonlandırma kararı aldı Dünyanın en sağlam araçları arasında gösterilen Volvo, yapılan son gümrük vergisi düzenlemesi sonrasında Çin'de üretilen sedan modellerinin Türkiye satışını durdurma kararı aldı.
En uzun kullanılan otomobil markaları belli oldu En uzun kullanılan otomobil markaları belli oldu Bir otomotiv sitesi 2024 yılının 'En Uzun Ömürlü Arabalar' araştırmasını yayınladı. Yapılan araştırmanın sonucu araç sahibi olmak isteyenlerin gündeminde yer aldı. Araç almak isteyenler en uzun ömürlü otomobil markalarını sorgularken detayları derledik.
Maserati GT2 Stradale ile ezber bozmaya geliyor! Maserati GT2 Stradale ile ezber bozmaya geliyor! Araba, normalde bir taşıt olarak kullanılmasına karşın büyük bir topluluk için bir tutku olarak görülüyor. Dünyaca ünlü otomobil markaları da günlük hayatta kullanılanlardan çok daha üstün özelliklere sahip araçlar tasarlayarak bu tutkuya sahip kitleye hitap ediyor.
Toyota en uzun ömürlü otomobiller listesinde zirvede yer aldı! Toyota en uzun ömürlü otomobiller listesinde zirvede yer aldı! Günümüzde araba satışlarında müşteriler bir çok hususa dikkat ederek satış işlemini gerçekleştiriyor. Ödediği ücretin karşılığını en iyi şekilde almak isteyenler marka seçimi konusunda dikkati elden bırakmıyor.
Dünya otomobil satış tarihinde ilk! Benzinliye rağbet azaldı Dünya otomobil satış tarihinde ilk! Benzinliye rağbet azaldı İlk icat edildiği andan itibaren insanlığın gelişimini hızlandıran etkenlerden olan otomobiller zaman içinde farklı çeşitlerde varlığını sürdürdü. Teknolojinin getirdiği nimetlerle değişen araçlar son yıllarda farklı yakıt tüketim yoluna gitmeye başladılar.
Hyundai Santa FE SUV oylamasında ilk sırada çıktı Hyundai Santa FE SUV oylamasında ilk sırada çıktı Otomobil piyasası son yıllarda ülkemizde ve dünya genelinde bir çok yeniliğe sahne oluyor. Araba üreticileri eldeki müşterilerini tutmak ve hizmet hacmini genişletmek için araçlarına yeni özellikler ekliyor.
Ağustos 2024 1 milyon TL'nin altındaki en ucuz sıfır otomobil marka ve modelleri Ağustos 2024 1 milyon TL'nin altındaki en ucuz sıfır otomobil marka ve modelleri Otomotiv sektöründe fiyat takibi sıkı sıkıya devam ediyor. Sıfır otomobil fiyatları 1 milyon lira bandını geçerken 1 milyon TL'nin altında satılan marka ve modeller de merak edildi.
Toyota modellerinde Ağustos 2024 fiyatları belli oldu Toyota modellerinde Ağustos 2024 fiyatları belli oldu Otomobil fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Otomobil fiyatlarının ağustos ayında ulaştığı rakamlar merak konusu olurken güncel fiyat listeleri de firmaların resmi internet sitelerinde yer almaya başladı. Bu çerçevede Toyota modellerinde Ağustos 2024 fiyat listesini de derledik.
Ocak Temmuz dönemi en çok satılan otomobil markaları belli oldu Ocak Temmuz dönemi en çok satılan otomobil markaları belli oldu Türkiye'de yılın ilk 7 ayında en çok satılan otomobil markaları belli oldu. Ocak - Temmuz döneminde en çok rağbet gören otomobil markaları açıklanırken ODMD verileri güncel bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunuldu.