Otomobil

Renault Clio fiyatları yeniden belirlendi! Renault Clio fiyatları yeniden belirlendi! Otomobil fiyatlarına yeni bir düzenleme yapan Renault zam uygulanmış Renault Clio fiyat listesini açıklayarak uygulamaya soktu.
Fiat Egea Sedan yeni fiyat listesinde 38.000 TL jesti Fiat Egea Sedan yeni fiyat listesinde 38.000 TL jesti Türkiye’nin en çok satılan otomobil modellerinden olan Fiat Egea Sedan için Eylül zammı resmen uygulanmaya başlandı.
Renault Megane Sedan zamlı fiyat listesi belli oldu Renault Megane Sedan zamlı fiyat listesi belli oldu Sıfır kilometre otomobil fiyatlarını yenilen Renault yeni fiyat listelerini yayınladı. Renault Megane Sedan için yeni satış fiyatları belli oldu.
TOGG T10F test sürüşü yaparken görüldü TOGG T10F test sürüşü yaparken görüldü İlk modelini SUV gövde yapılı araba olarak çıkaran TOGG 2. modelini yeni yılda satmayı planlıyor. Bu sefer sedan tipinde olacak yeni aracın adının T10F olacağı ifade edilmişti.
Türkiye’nin en ucuz sıfır kilometre otomobiline Eylül zammı! Türkiye’nin en ucuz sıfır kilometre otomobiline Eylül zammı! Sıfır kilometre otomobiller için firmalar zamları açıklamaya devam ediyorlar. Türkiye’nin en ucuz sıfır kilometre otomobili olan Hyundai i10 için zam kararı alındı.
Dacia’dan 892.000 TL’ye elektrikli otomobil Spring! Dacia’dan 892.000 TL’ye elektrikli otomobil Spring! Elektrikli otomobiller oldukça büyük ilgi görmeye devam ederken piyasaya göre çok düşük fiyata sahip olan Dacia Spring dikkat çekiyor.
Toyota Corolla Eylül 2024 fiyat listesinde kampanya indirimi jesti Toyota Corolla Eylül 2024 fiyat listesinde kampanya indirimi jesti Eylül ayı için geçerli olarak Toyota Corolla fiyat listesi belli oldu. Toyota Corolla için kampanya indirimli fiyatlarla müşterilere jest yapıldı.
TOGG'dan Eylül ayına özel faizsiz taşıt kredisi kampanyası başladı TOGG'dan Eylül ayına özel faizsiz taşıt kredisi kampanyası başladı TOGG kampanya duyurusu ile Eylül ayında sıfır araç alan müşterilerine faizsiz taşıt kredisi desteği sağlayacağını duyurdu. Düzenlenen kampanyadan yararlanmak isteyen kişiler için koşullar açıklandı.
TOGG Ağustos'ta Tesla'ya yenildi TOGG Ağustos'ta Tesla'ya yenildi Otomobil pazarında Türkiye'nin son yıllarda adından en çok söz ettiren markası TOGG'un ilk arabasının çıkışı üzerinden bir yıldan fazla bir zaman geçti. Elektrikli olması ile de dikkat çeken TOGG'un Ağustos'ta kaç adet satıldığı belli oldu.
İstanbul Park bir kez daha yarışseverleri toplamaya hazırlanıyor İstanbul Park bir kez daha yarışseverleri toplamaya hazırlanıyor Formula 1 yarışları ile özdeşleşen ve bir çok defa yarışlara damga vuran olayların yaşandığı İstanbul Park'ın pistleri bir kez daha motorlu araç sesiyle inleyecek. Konu ile ilgili heyecanlandıran gelişme TOSFED'ten geldi.
Ford, 90 bin aracını geri çağıracağını açıkladı Ford, 90 bin aracını geri çağıracağını açıkladı Ford, bazı araçlarını olası bir arıza sebebi ile geri çağıracağını açıkladı. 90 bin 736 aracı kapsayan karara ilişkin ayrıntılar belli oldu.
TOGG modellerinde güncel fiyat listesi nedir? TOGG modellerinde güncel fiyat listesi nedir? Türkiye’nin ilk yerli otomobil girişimi olan TOGG, yollarda görülmeye devam ediyor. TOGG modellerinde güncel fiyat listesi merak konusu olmaya devam ederken liste fiyatları da belli oldu.