Otomobil

Togg T10X kaç beygir, özellikleri neler ve ne kadara satılıyor? Togg T10X kaç beygir, özellikleri neler ve ne kadara satılıyor? Togg T10X C SUV modelleri arasında en çok tercih edilen arabadır. Bunun ile birlikte araç almak isteyen kişiler ise modelin özelliklerini ve fiyatını merak ediyor.
Elektrikli Opel Corsa'nın fiyatı ve özellikleri nelerdir? Otomobil resmen büyüledi! Elektrikli Opel Corsa'nın fiyatı ve özellikleri nelerdir? Otomobil resmen büyüledi! Opel Corsa Türkiye'de elektrikli otomobiller arasında en çok tercih edilen arabaların başında yer alıyor. Peki ama Opel Corsa'nın özellikleri ve fiyatı nedir?
Araç piyasasında son durum! En ucuz 10 elektrikli otomobil listelendi Araç piyasasında son durum! En ucuz 10 elektrikli otomobil listelendi Otomobil fiyatlarında hareketli dakikalar yaşanmaya devam edilirken Türkiye'den en uygun fiyatlı 10 otomobil markası da belli oldu.
Göz kamaştıran Hyundai yeni Santa Fe ne kadar olacak? Göz kamaştıran Hyundai yeni Santa Fe ne kadar olacak? Hyundai, araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Ağustos ayında dünya prömiyerini yapılacak olan yeni Hyundai Santa Fe modelinin ilk görselleri paylaşıldı. Göz kamaştıran Santa Fe'nin fiyatının ne kadar olacağı da şimdiden merak konusu oldu.
Hız tutkunlarının dikkatine! Dünyanın en hızlı 10 otomobili belli oldu Hız tutkunlarının dikkatine! Dünyanın en hızlı 10 otomobili belli oldu Birçok marka en hızlı otomobiller hakkında açıklamalarda bulundu. Bunun ile birlikte artık saatte 500 kilometrelik hızlar hayal olmaktan çıktı.
Lexus 34 binin üzerinde satış gerçekleştirdi! En çok tercih edilen otomobil oldu! Lexus 34 binin üzerinde satış gerçekleştirdi! En çok tercih edilen otomobil oldu! Avrupa'da 34 binin üzerinde satış gerçekleştiren Lexus, araç alıcıların gönlünde taht kurmayı da başardı. Bunun ile birlikte otomobil satışlarını yüzde 43 arttırdı.
İkinci el otomobillerde yeni dönem! Bakanlık duyurdu! Uymayanlara para cezası! İkinci el otomobillerde yeni dönem! Bakanlık duyurdu! Uymayanlara para cezası! Araç piyasasında sıfır ve ikinci el otomobiller arasındaki fiyat dengesinin olmaması alıcıları isyan ettirdi. Ticaret Bakanlığı ise yeni bir sistem geliştirdiklerinin altını çizdi. Bu sisteme uymayanlara ise idari para cezasının uygulanacağı açıklandı.
Türkiye'de en çok satılan otomobil markası Citroen rekor tazeledi! Türkiye'de en çok satılan otomobil markası Citroen rekor tazeledi! Citroen Türkiye, Türkiye'den en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alıyor. Global pazarda üçüncü sıraya yükselen Citroen, resmen rekor tazeledi. İlk 6 aydaki satışları 2022'yi geçti.
İkinci el otomobil satışları adeta rekor üstüne rekor kırdı! İkinci el otomobil satışları adeta rekor üstüne rekor kırdı! İkinci el araç piyasasında hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bunun ile birlikte ikinci el online oto pazarında satışlar 1 milyonu aştı.
Peugeot 3008 kamuflajlı yeni haliyle yollarda! Peugeot 3008 kamuflajlı yeni haliyle yollarda! Fransa'nın otomotiv marka devi Peugeot yeni Peugeot 3008'lerin kamuflajlı hali ile otomotiv sektöründe kendisine yeni bir soluk getirdi.
Geri sayım başladı! Tamamen elektrikli MG4 Electric XPOWER Türkiye'ye geliyor! Geri sayım başladı! Tamamen elektrikli MG4 Electric XPOWER Türkiye'ye geliyor! MG markasının bu yılın ilk çeyreğinde satışa çıkan yeni MG4 Electric modelinin Türkiye'de yollara çıkacağı tarih belli oldu.
Türkiye'de satış rekorları kıran DS Automobiles'in fiyatları dudak uçuklatıyor Türkiye'de satış rekorları kıran DS Automobiles'in fiyatları dudak uçuklatıyor DS Automobiles yılın ilk yarısında gerçekleştirdiği premium otomobil satışıyla Türkiye'de en yüksek ilk yarı satış performansına ulaştı. Bununla birlikte markanın araçlarındaki fiyatlar merak konusu oldu.